cecin bivši
Scandal

29 Oktobra, 2021 19:00

Cecin bivši radi za 500 dinara! Evo čime se bavi!

Cecin bivši dečko, Vlada Cvetković ostao je upamćen kao prvi muškarac koga je Ražnatovićeva javno pokazala nakon Arkanove smrti.

Cecin bivši promenio profesiju!

Nekadašnji maneken i folk diva bili su zajedno šest meseci, a veza je, kako je Ceca svojevremeno istakla, završena zbog razlike u karakterima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Nakon raskida sa Cecom, Vlada se povukao iz javnosti, a do danas je malo ko znao gde je on i čime se sada bavi. Naime, Cecin bivši dečko danas radi kao linijski taksita na relaciji Beograd – Novi Sad.

Vladimir od tog posla ne može da zaradi, jer maksimalno može da uzme 2.200 dinara kada vozi četvoro ljudi, a toliko ga staje samo gorivo i putarina od Novog Sada do Beograda – ispričao je prijatelj nekadašnjeg manekena za Alo i dodao:

On to ne radi svakodnevno, već samo kada ide poslom u Beograd da bi izvukao troškove puta. Budući da nema stalan posao i primanja, a često se desi da mora da skokne do srpske prestonice, on se prijavi na tu aplikaciju i vozeći druge ljude zapravo isplati svoj put. On samo vozi, a ostali putnici plaćaju gorivo i putarinu.

Ovim povodom se i Cecin bivši oglasio na svom Facebook nalogu i potvrdio da neretko prevozi putnike, ali da po profesiji nije taksista, već pomaže ljudima, da kada i sam putuje na određenu lokaciju imaju povoljniji i udobniji prevoz.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ