SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ
Svet

21 Novembra, 2021 10:00

Ovo niko nije očekivao! Pomirile se Ceca i JK! Evo šta se desilo!

Ceca Ražnatović održala je prošlog vikenda koncert u Beču, a pored sjajne atmosfere, uživala je jer su sa njom krenuli sestra Lidija, ćerka Anastasija i dečko Bogdan.

Pomirile se Ceca i JK!

Pošto je napunila džepove dobrim honorarom, počastila se šopingom, pa su se iz Austrije vratili sa brojnim kesama i punim koferima. Bogdan se pokazao kao pravi džentlmen i momak u formi, pa je prtljag sam teglio. Iako se očekivalo da će se svi zajedno uputiti ka vili u Ljutice Bogdana, njih su sačeka la dva automobila, pa je Ceca sa sestrom i dečkom otišla svojoj kući, dok se Anastasija uputila ka novom stanu na Dorćolu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Anastasija je nedavno započela zajednički život sa Đorđem Kuljićem. To je sada njena kuća. Posećuje ona majku i tetku, ali jedva je čekala da vidi Đorđa i pokaže mu šta mu je kupila na putu. Inače, ovaj zajednički vikend im je baš prijao, Ceci sad kreću nastupi, snimanja novogodišnjih emisija, biće prebukirana. A i Bogdanu je dobro došlo da na dva, tri dana promeni sredinu, skoro svako veče on mora da bude u restoranima koje vodi kao menadžer – priča dobro upućeni izvor za Svet i dodaje da se porodična idila umalo završila skandalom. Naime, na istom letu našla se i ljuta neprijateljica Jelena Karleuša, a da stvar bude opasnija, svi su delili mesta u biznis klasi, što znači da su jedno drugom disali za vrat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

To je za sve bilo malo čupavo. Biznis klasa nije velika, tu ne možeš da izbegneš osobu koju ne želiš da sretneš, ne možeš da je ne primećuješ. Ima svega nekoliko mesta, maksimum 10, zavisi od aviona. One su tih sat i nešto leta
bile udaljene na svega nekoliko metara, i to u najboljem slučaju. Ako se uzme u obzir da su na letu bile i Ceca i Anastasija i Lidija i Bogdan, nemoguće je da bar neko nije bio baš blizu Jelene. Svi putnici aviona čekali su da u biznis klasi začuju dreku i svađu, svi znaju koliko Jelena ume da bude direktna i šta misli o Ceci i Anastsiji, ali za divno čudo, ništa se nije desilo. Sve tri su ćutale i pravile se da je sve u najboljem redu. Super se završilo. Izgleda
ipak da su samo društvene mreže, mediji i emisije arena za okršaje te vrste, dok u privatnom životu ni jedna od njih ne želi nneprijatnosti i incidente.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ