Suprug Verice Rakočević grli najbogatiju Srpkinju
Svet

June 16, 2023 13:00

By

Verica Rakočević godinama krila mračnu tajnu: Hteli su da joj oduzmu sve troje dece

Deca Verice Rakočević prošla su s majkom kroz težak period

Iza kreatorke Verice Rakočević je višedecenijska uspešna karijera, ali i trnovit put koji ju je doveo do uspeha. U svet mode ušla je kao potpuni amater, ali hrabrošću i upornošću uspela je da ostavri ono o čemu je godinama maštala.

Pročitajte Ja sam pokorna žena, poslušala sam Veljka – Verica Rakočević otkrila detalje razvoda od Kuzmančevića

Deca Verice Rakočević

ATA images

– Radila sam kao referent za arhivu u Zavodu za zaštitu grada Beograda, a počela sam da studiram na Filozofskom fakultetu, smer pedagogija, pa mi se to nije svidelo i onda sam prešla na defektologiju. To je bila viša škola, a kada se otvorio fakultet, već sam se udala i ostala trudna – počela je ispovest Verica, pa nastavila:

Pročitajte Ovo ne smeju ni mnogo mlađe od nje – Verica Rakočević u prekratkoj haljini, sve se vidi FOTO

Deca Verice Rakočević

Ata Images

– U međuvremenu, kada je u Beogradu postojao samo jedan ili dva butika, moja drugarica Ljiljana Perović je sa Irfanom Mensurom (glumac, prim. aut.), sa kojim je bila u braku, otvorila butik “Zmaj”. Meni je tada sinula ideja da odem iz te arhive gde sam bila kancelarijski moljac i gde nisam mogla da mrdnem psihički – rekla je Verica za domaće medije.

Pročitajte  Verica Rakočević zbog razvoda ostala bez krova nad glavom – Smogla snage da prizna

Deca Verice Rakočević

Ata images

Deca Verice Rakočević su zajedno s majkom prolazila kroz njene uspone i padove, ali su baš zbog toga danas veoma ponosni na nju.

– Sećam se, moj bivši suprug i ja smo otišli kod bivšeg svekra da mu kažemo da sam dala otkaz, iako imam troje dece. On je čovek poludeo i rekao da će da ide u Centar za socijalni rad da nam oduzmu decu. Ja sam njemu samo rekla da mi pozajmi novac i da ću mu taj novac vratiti. Tako je i bilo – otkrila je kreatorka.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: ATA IMAGES