svet

28 августа, 2014 17:11

Dijana Janković: Zdravo se hranim i obožavam da probam nešto novo!

dijana-jankovic-vencanica

Dijana Janković rođena je 22. 07. 1988. godine i od malih nogu je maštala da postane pevačica. Ono što možda niste znali, jeste da je Dijana sestra od strica naše poznate teniserke Jelene Janković. Dijana govori četiri jezika, završila je Megatrend fakultet, odsek za menadžment, direktor je kompanije koja se bavi multimedijom i IP tehnologijama. Pevačku karijeru je započela 2010. godine pobedom na festivalu “Vrnjačka Banja” sa pesmom “Jaka”, a potom objavljuje hit singl “I opet tebe volim” čiji je spot privukao veliku pažnju medija. Sada Dijana radi na promociji nove pesme „Balerina“. Dijana je odvojila malo vremena za čitaoce sajta Lepota i Zdravlje i odgovorila na pitanja kako se ona hrani i da li voli da kuva.

Umeš li da kuvaš?
– Ne mogu da se pohvalim da često kuvam jer mi brojne obaveze to ne dozvoljavaju, ali moram da kažem da znam da spremim puno različitih jela i da ponekad iznenadim svog supruga i prijatelje. Najviše volim da spremam salate.

Pripremanje hrane za tebe je uživanje ili mučenje?
– Uživam dok sam u kuhinji, pre svega obožavam hranu i obožavam da jedem verovali ili ne, to mi je najbitnije, jako se unervozim kada sam gladna, moram da jedem uvek na vreme.

Da li te privlači egzotična hrana, kuhinje drugih naroda?
– Obožavam da isprobavam različite kuhinje, a pošto često putujem imam i priliku da svašta nešto probam, volim kinesku i japansku hranu, ali me uvek privlači kuhinja drugih naroda.

Ostatak intervjua možete da pogledate OVDE. 

Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Life Content

Najnovije na portalu Marie Claire