Dom Nataše Kojić svet portal
Svet

March 5, 2024 10:15

By

Iz suvog luksuza se preselila ovde: Dom Nataše Kojić u Americi nije ni nalik Kebinoj vili sa bazenom (foto)

Dom Nataše Kojić spoj je modernog stila i luksuza

Ćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić danas živi američki san. Iako su joj mnogi predviđali blistavu muzičku karijeru, ona je odlučila da sreću pronađe van granica Srbije.

Dom Nataše Kojić svet portal

Instagram printscreen

Dom Nataše Kojić odiše modernim stilom

Dom Nataše Kojić, već punih 14 godina je Amerika, a tamo je otišla kao stipendista prestižnog univerziteta “Berkli” na kojem je bila  odličan student. Kada je završila studije, Nataša je donela odluku da ostane u Americi i reklo bi se da joj je to bila ispravna odluka s obzirom da njena karijera ide uzlaznom putanjom.

Naime, Nataša se sada bavi komponovanjem muzike za filmove i serije, koje možete čuti u brojnim ostvarenjima strane produkcije. Započela je saradnju i sa “Netfliksom”, bila deo ekipe filmskog ostvarenja “Megan” za koji je zajedno sa kompozitorom Jonom Marfijem, pisala muziku.

Pročitajte Velikoj ljubavi došao kraj – Imali su planove za budućnost, ali sve se nenadano srušilo

Mnoge zanima kako izgleda dom Nataše Kojić i da li je luksuzan kao i porodična vila u Beogradu u kojoj je odrasla. Naslednica Dragana Kojića Kebe je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa tako možemo i videti fotografije iz privatnog života koje deli sa svojim pratiocima, a prema onome što postavlja reklo bi se da Kebina naslednica uživa u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Kojic (@natashakeymusic)

Enterijer stana odiše modernim stilom, sve je po meri rađeno i pažljivo osmišljeno. U spavaćoj sobi takođe dominiraju svetli tonovi, a centralno mesto u sobi zauzima veliki bračni krevet. Mermerne pločice u prostranom kupatilu daju dozu luksuza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Kojic (@natashakeymusic)

U enterijeru pažnju privlače i moderni komadi nameštaja jarkih boja koje unose živost u celokupan ambijent, a veliki prozori propuštaju obilje prirodne svetlosti, naglašavajući svaki detalj ovog prelepo uređenog stana.

Pošto zbog papira koje čeka u Americi Nataša Kojić godinama ne dolazi u Srbiju, nju su ove zime posetili roditelji Olja i Dragan Kojić Keba, a ona se odmah potom pohvalila na društvenim mrežamami pokazala kako uživa sa roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasha Kojic (@natashakeymusic)

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram