scandal

23 Marta, 2020 14:00

Glamur i luksuz na sve strane – Dragana Mirković će po ugledu na svetske zvezde u dvorcu imati OVO!

Folk pevačica Dragana Mirković već dve decenije živi, sa suprugom Tonijem i decom Markom i Manuelom, u dvorcu nadomak Beča. Dragana često sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli segmente svog života- druženje sa holivudskim zvezdama, luksuzna putovanja, večere u skupim restoranima.  Pevačica ističe da nema razoga da krije luksuz u kom uživa jer je sve stekla poštenim radom.

-Ne plašim se da svima pokažem moj način života. Zašto bih to krila? Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja, večere po skupim restoranima ni od medija ni od svoje publike. Moji fanovi su presrećni kada vide da ja negde uživam- kaže Dragana za “Informer” i otkriva kakve su svetske zvezde koje je imala priliku da upozna.

Kupite SCANDAL! Bila je trudna samo tri nedelje: EVO ŠTA JE UBILO BEBU DARKA LAZIĆA! Milica OSTAVILA PETRA STRUGARA! Zbog Gagija LUNA I ANABELA PROSILE ZA HLEB! (VIDEO)

Rada Manojlović KRIVA za KRAH braka bogatog biznismena! Ostavio ženu i troje dece!

Karićev drug otkriva tajnu: ANA I STEFAN SE JOŠ UVEK VOLE! Imaju TAJNI plan!

-Ne gledaju ko je šta obukao i da li je nešto skupo ili jeftino.Svi ostvareni ljudi su pozitivni, dobronamerni i iskreni-ističe pevačica.

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić imaju srednjevekovni dvorac Ebenfurt nadomak Beča, u kojem će jedna od mnogobrojnih prostorija uskoro biti iskorišćena za brojna priznanja, nagrade i poklone od fanova koje je pevačica tokom 35 godina duge karijere dobila.

Pevačica će u dvorcu imati svojevrsni muzej posvećen sebi, zbog čega ne krije uzbuđenje.

– Pripremam divnu jednu galeriju baš za nagrade, za slatke poklone od fanova, za autentične haljinice, cipelice koje sam nosila! Želim da to nekako da skockam, da sve bude na svom mestu – priznala je Dragana u emisiji “Premijera”.

Mirkovićeva je otkrila i koji nastup nikada neće zaboraviti.

– Prvi, na kome sam bila, gde sam imala toliku tremu da se ničega ne sećam, iskreno. Bila sam jako, jako mlada, na početku karijere. Oko mene su bile velike zvezde. Tada sam bila najmlađi učesnik – izjavila je pevačica prenosi Kurir.

 

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućićević