scandal

May 30, 2019 00:30

By

GRADI KARIJERU PREKO KREVETA, PEVA NA PLEJBEK I GAZI PREKO MRTVIH! Nikad UŽASNIJE izjave o Teodori Džehverović!

Mlada pevačica Tamara Milutinović progovorila je o prijateljstvu sa nekadašnjom koleginicom iz grupe “Đavolice”, Teodorom Džehverović za koju tvrdi da je preko skandala i kreveta došla do karijere!

Naime, atraktivna brineta je bez dlake na jeziku progovorila o tome šta se sve krije iza uspeha njene nekada dobre drugarice, te se dotakla detalja o tome da je Teodora spremna da gazi i preko mrtvih da bi ostvarila ono što hoće.

– Moje prijateljstvo sa Teodorom je okončano i ne postoji šansa da se obnovi. Nemam potrebu da komentarišem nekoga kome je bitnije da gleda svoju zadnjicu i misli samo na sebe i zbog svoje pohlepe bez problema bude spreman da izgubi prijatelja. Ta devojka se meni nije javljala otkad je izašla iz rijalitija, pa zašto bih se ja javila njoj? Ona je samo pokazala da je spremna na sve da bi dobila to što hoće. Svašta sam čula, a samo je jedna od priča da je preko kreveta došla danas ovde gde je. Spremna je da gazi preko mrtvih da dobije ono što želi! Možda ima dobar album, ali kakva je ona zapravo pevačica – rekla je Tamara i nastavila za Srpski telegraf.

– Da li ste vi nekada bili na nekom nastupu gde peva Teodora Džehverović?! Šta ste tamo čuli? Kako peva? To je sve na plejbek! Kad vidim pevačice koje tako nastupaju, zahvaljujem nebesima što nisam takva. Sve sam postigla zahvaljujući svom talentu i glasu. Pevam isključivo uživo, karijera mi je čista i bez skandala, tako da nema potrebe da komentarišem nekoga ko ni u najmanju ruku ne zaslužuje. Ona je u rijalitiju iznela sav prljav veš o sebi. Mislim da je dovoljno pokazala ko je i šta je.

Kada je čula šta o njoj priča tamara, oglasila se i Teodorea koja je za bivšu drugaricu rekla sledeće:

– Iskreno, ne zanima me šta Tamara priča o meni. Tu sam odavno stavila tačku i, što se mene tiče, neka samo nastavi. Ne bih detaljisala oko toga – poručila je kratko Teodora.

Podsećamo, Tamara i Teodora drastično su se udaljile jedna od druge kada je Džehverovićka ušla u prvu sezonu rijalitija “Zadruga”. Tada se pokrenula priča oko Teodorine prošlosti koju je imala sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, a Milutinovićeva je rekla da će ta afera plavušu da prati kroz celu njenu karijeru.

https://svet-scandal.rs/vesti/da-li-mozete-da-je-prepoznate-bila-je-u-rijalitiju-a-nedavno-je-uradila-silikone/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević