Scandal

26 Jula, 2020 17:00

ISPOVEST NOVAKOVOG DEDE! Krivo mi je što me Nole NE OBILAZI češće! Moja ćerka Dijana me za sve OPTUŽILA!

Zdenko Zagar, otac Dijane Đoković, po prvi put se oglasio za medije i otkrio svoju istinu! Između ostalog, on priznaje da je teže preživljavao unukove teške trenutke, povrede, probleme sa zdravljem nego što se radovao velikim trijumfima.

ZDENKO ZAGAR: „LJUDI I NE ZNAJU DA SAM NOLETOV DEDA!”

„Uvek je veća muka kad se nešto dešava sa zdravljem. A ti trofeji, Čovek oseća veliki ponos. Ovde oko mene u komšiluku se čak i pucalo. Mnogi ne znaju da sam ja Novakov deda, ne pričam o tome, ali nekad neko kaže nekome, desilo se da sam imao i koristi. Tako je bilo i prilikom moje operacije”, otkrio je Noletov deda za SCANDAL! i dodao da ume i da kritikuje unuka:

„Umem da mu napišem i neke zamerke na igru. Ranije su me kritikovali zbog toga, ne on, nego porodica. Kažu da uvek moram da budem pozitivan i da mu podignem moral. Ali ja smatram da i kritika može da bude pozitivna. Rođen sam u Vinkovcima u Hrvatskoj, kao i moja bivša supruga, Novakova baka Elizabeta. Došao sam u Beograd kao vojno lice, a ona na školovanje. Tu su nam se rodile ćerke Dijana i Sanda. Ja sam četiri godine bio na službi u Prištini, svakog vikenda sam putovao do Beograda i nazad, pa zamislite kakav je to život bio. Sve to se odrazilo na porodične odnose”, priča Zdenko za tabloid SCANDAL! sa setom u glasu i dodaje:

„Došlo je do razvoda, to vam je priča vojnog lica. Nisam mogao da učestvujem u podizanju ćerki koliko je trebalo. Stvorila se neka tampon zona, tenzija između nas i uvek ono pitanje ko je kriv. Kažem da je za svađu potrebno dvoje. Dijana je krivicu prebacivala na mene, nije mi to oprostila. One su živele s majkom, da su živele sa mnom, možda bi bilo drugačije. Bile su mlade, neiskusne, nisu shvatale da nije zlato sve što sija. Žao mi je zbog toga. Najviše zbog druge supruge, koja mi je rekla da će ona ispasti kriva. A ostajem pri tome da je to bila moja ideja. Kasnije su se odnosi popravili, sada je sve kako treba”, priseća se Zdenko i objašnjava kako je Nole zavoleo tenis:

„Znam koliko ga je Srđan podržavao i tražio njegovo mesto u svetu tenisa. Srđan je čudo od čoveka. Imao je takav osećaj za nešto što će biti uspešno da je to neverovatno. Problem je bio nedostatak novca. Njemu je prvom palo na pamet da Kopaonik treba da ima benzinsku pumpu, na primer. Prvi je uveo motorne sanke na planini, posle njega su svi krenuli s tim. Oboje su mnogo radili gore. I Srđan i Dijana”, kaže Zdenko i dodaje da se novac zajmio i na njegovo ime, samo da bi Nole uspeo:

„Sećam se, baš smo se vratili sa skijanja, zove me Dijana: Tata, pozajmili smo novac na tvoje ime! Ja je pitam kako će to da vrati. Ona odgovori da ne brinem. I jednog dana pitam šta je bilo s tim dugom, i oni kažu da su sve pošteno vratili, i glavnicu i kamate, koje su inače bile velike. I ja sam im pozajmljivao, naravno, bez kamate i uvek bi mi vratili. Oni su bili prinuđeni da pozajmljuju veliki novac. Jednom sam pitao Srđana: Čoveče, šta bi uradio da nisi mogao da vratiš tim ljudima? On me pogleda i kaže: Istovarao bih vagone na stanici. Zamislite koliki je to rizik bio, jer jedna povreda je mogla sve da upropasti”, objašnjava za SCANDAL!  Noletov deda i ne krije da mu je žao što unuk ne stiže da ga obiđe:

„Bukvalno nema kad da dođe. Odem do terena, znam kad trenira i provedemo tamo desetak minuta. Smatram da je ponekad suviše dugo u Beogradu, ne sada, sad je druga situacija, nego inače. Ovde nema mnogo vremana za treninge, svaki dan ga razvlače na drugu stranu, a uvek ga posle čekaju važni turniri. Video sam i praunuka Stefana na terenu, i on uzeo reket i udara lopticu, ja ga zovem Sveti Stefan! Pitaju ga da li zna ko sam ja, pa kažu To ti je pradeda, a on gleda!”

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!, ATA IMAGES