Jelena Karleuša i Dragana Mirković svet portal svet
Svet

November 16, 2023 22:14

By

Ipak je kraj? Jelena na zabavu stigla bez Duška pa otkrila istinu o njima od koje su svi zanemeli

Izgled Jelene Karleuše na Hello! partiju oduševio sve

Večeras se u Beogradu održava Hello party, povodom šesnaestogodišnjeg postojanja ovog časopisa u Srbiji. Tim povodom u hotelu “Hyatt Regency Belgrade” okupile su se brojne poznate ličnosti, među kojima je i pop diva Jelene Karleuša. Izgled Jelene Karleuše kao što se i očekivalo, nije mogao proći neopaženo.

Izgled Jelene Karleuše svet portal svet tabloid svet

ATA images

U crnoj raskošnoj haljini, Jelena je, čini se, zasenile sve goste. Ona je na prestižnu žurku stigla u društvu svog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Zorana Birtaševića.

Pročitajte Duško stigao u Srbiju samo zbog nje – Tošić u društvu prelepe crnke, sušta je suprotnost Jeleni (foto) 

S obzirom na to da se njen suprug Duško Tošić nalazi u Beogradu, te da je pre nekoliko dana viđen na jednom modnom događaju, očekivalo se da će se pojaviti na Hello partiju, ruku pod ruku sa Jelenom, ali to se nije desilo.

Izgled Jelene Karleuše svet tabloid svet portal svet

ATA images

Novinare je zanimalo da li ćemo uskoro slavni par videti zajedno na nekom javnom događaju, međutim, Jelena je razočarala odgovorom.

– Za sada ne – rekla je jasno pop diva.

Ovo je sve iznenadilo, s obzirom na to da su pre samo dva meseca Jelena i Duško na rođendanu ćerki zajedno pozirali fotografima, te da su svi mislili da su JK i Tošić rešili sve nesuglasice. Da li ova njena znači i kraj njenog i Duškovog braka ostaje nam da vidimo.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES