Jelena Dokić
Svet

August 18, 2023 15:30

By

Neki je kritikuju, ali ona je napokon srećna: Ovim fotografijama je Jelena Dokić to i dokazala FOTO

Izgled teniserke Jelene Dokić na meti je komentara

Poznata je činjenica da je Dokićeva imala veoma težak život i da se hrabro bori sa svim problemima koje je prati iz prošlosti. U poslednje vreme izgled teniserke Jelene Dokić na meti je kritika.

Pročitajte Najpotresnija slika ikada – Jelena Dokić objavila fotografiju na kojoj je modra od batina koje je dobila od oca

Borba sa depresijom i porodični problemi odrazili su se kako na njeno mentalno tako i fizičko stanje. Imala je problema i sa kilažom koja je u jednom momentu dostigla cifru od 120.

Ova hrabra žena sada želi svojim primerom da svima pruži priliku da se suoče sa svojim strahovima i putem “Instagrama” ona redovno poziva ljude da pokažu razumevanje prema onima koji se suočavaju sa sličnim problemima, a putem ove društvene mreže imamo priliku i da se uverimo da je tokom godina prošla kroz razne transformacije kada je linija u pitanju.

Pročitajte Stižu tragične vesti iz Australije, jedan život je uništen – Slavna teniserka Jelena Dokić pokušala samoubistvo

Zahvaljujući disciplini i posebnom režimu ishrane uspela je znatno da smrša, kilažu je dovela u red nakon što je saznala za dijetu Dženi Krejg, gurua zdravog života kojoj je poklonila poverenje, a rezultati su bili neminovni.

– Nije stvar samo u gubitku kilograma, već i u uspostavljanju životne ravnoteže. Otišla sam u penziju pre nego što sam isplanirala čime ću se baviti posle profesionalne karijere. Nisam bila spremna za to i jednostavno sam počela da nabacujem kilograme. Kada ste profesionalni sportista, nemate vremena za njih, jer neprestano trenirate i morate da vodite računa o ishrani. Povratak u stvaran život bio je zaista težak, ali čvrsto sam rešila da preuzmem kontrolu nad svojim telom – ispričala je ona svojevremeno i objasnila da je morala da se odrekne nekih starih navika.

Pročitajte Najpotresnija slika ikada – Saopštenje Jelene Dokić je toliko emotivno da će vam se duša raspasti, patnja i tuga odzvanjaju FOTO

Neko vreme uspešno je održavala kilažu, međutim njen izled se usled mnogih problema ponovo izmenio. Nažalost, Jelena se ponovo suočila sa viškom kilograma, ali to ne utiče na njeno samopouzdanje i blistavi osmeh čemu svedoče i najnovije fotke na kojima ona ponosno pozira u kupaćem.

Pročitajte Teniserka preti da uništi odnos Gudelju – Olivera spletkari na Instagramu, pogledajte dokaz FOTO

Budući da se nedavno vratila treniranju i teretani, ne sumnjamo da će uskoro ponovo biti ona stara, a fotografije su pravi dokaz da je ona sada srećna i zadovoljna žena, a za pozitivnu energiju koju ispoljava kroz svoje objave, Jelena pobraja brojne komplimente.

AUTOR: Svet

IZVOR: Story

FOTO: Instagram