Lorin pobednica Evrovizije
Svet

March 5, 2023 10:00

By

Luke Black je ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji FOTO

Luke Black pobedio na izboru za pesmu Evrovizije 2023

Trideset minuta nakon ponoći završen je još jedan izbor za pesmu koja će nas predstavljati na Evroviziji u maju mesecu.

Pročitajte: Odabrani finalisti Pesme za Evroviziju, među njima je i prvi srpski hermafrodit – Marija Šerifović otkrila ko je njen favorit FOTO

Luke Black pobedio

Foto: Ata images

Izabran je najbolji – Luke Black pobedio je na ovogodišnjoj Beoviziji i već od danas započinje pripreme pred odlazak u Veliku Britaniju gde će predstavljati našu državu.

Pročitajte: Konstrakta posle dužeg vremena u javnosti – Svi su šokirani njenom promenom, šta joj se desilo FOTO

Iako u prvi mah nepoznat široj javnosti, mladi pevač pobrao je sve simpatije publike svojom numerom “Samo mi se spava” osvojivši najviše sms glasova. Nagradu mu je uručila prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evrosongu, Konstrakta, a Luke je izjavio kako bi voleo da ponovi njen uspeh.

Pročitajte: Konstrakta lansirala neviđeni modni trend, svi su poludeli za ovim cipelama (FOTO)

Luke Black pobedio

Foto: Ata images

Ovaj mladi muzičar bio je jedan od favorita Marije Šerifović, nekadašnje pobednice Evrovizije davne 2007. godine. Ona je na svom Tviter nalogu komentarisala dešavanja na izboru za pesmu Evrovizije, a nije mogla da ne podeli oduševljenje povodom odabira ovogodišnjeg predstavnika.

Pročitajte: Ovo su svi čekali – Konstrakta pokorila evrovizijsku scenu (video)

Šerifovićeva mu je odmah uputila čestitku na društvenim mrežama, a verujemo da ako mladi Luke potraži savet od nje sigurno će rado prihvatiti da mu pomogne i pripremi ga za takmičenje. Nakon proglašenja pobednika, Luke Black-u su se tresle ruke, a istakao je i da mora odmah da se javi tati.

Pročitajte: Totalna dominacija – Konstrakta oduševila nastupom pred stručnim žirijem (video)

Luke Black pobedio

Foto: Ata images

– Presrećan sam stvarno. Nisam očekivao toliku podršku publike. Roditelji nisu hteli da dođu, ne znam zašto, ali me gledaju i podržavaju. Moram da zovem tatu da mu kažem da sam pobedio. Imam verziju na engleskom moje pesme. Dogovorićemo se kako ću pevati pesmu u Liverpulu. To što mi žiri ni publika nisu dali maksimalan broj glasova, nije me pokolebalo. Imao sam i gorih stvari u životu – rekao je on za “Blic”.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images