Luna Đogani
Scandal

18 Marta, 2021 13:00

Luna U PANICI zbog BEBE! Svake nedelje MORA da radi ovo!

Kako situacija sa korona virusom ne jenjava, Luna Đogani donela je odluku da se svake nedelje testira kako bi bila sigurna da je sa njom i bebom sve u najboljem redu!

Luna u panici zbog bebe!

Luna i Marko su se sjajno proveli na odmoru. Sada, kada se to završilo, oboje su odlučili da spuste loptu. Luna je bez obzira na mere predostrožnosti kojih se inače pridržavala, sada odlučila da ređe izlazi sve do porođaja, kako se ne bi zarazila koronom i samim tim ugrozila svoj i bebin život– kaže dobro obavešteni izvor za Alo i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Marko je veoma brižan prema Luni. Mnogo joj ugađa već mesecima savetuje da se preventivno testiraju na koronu i to jednom nedeljno, ne bi li znali na vreme da li su pozitivni i na taj način sačuvali sebe i bebu. Iako ih i to dodatno opterećuje, jer se susreću sa velikim brojem ljudi, oni ipak ne žele ništa da prepuste slučaju. Odlaze na privatne klinike, gde rade antigenske testove, a Luna je konstantno na vezi sa svojim ginekologom koji je savetuje kako da se ponaša u trudnoći – zaključuje izvor.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ