Svet

February 9, 2021 11:00

By

PRIMIRIJE na pomolu? Rada i Stoja hoće da SPUSTE LOPTU?

Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković nedavno su malo ratovale preko medija, sve stišalo, a Rada se malo povukla sa scene. Nije je bilo u medijima, i nije se oglašavala dok nije dala intervju za SVET.

Upravo je i jedon od pitanja SVETA bilo da je Rada imala problem sa koleginicom Stojom jer je rekla da Radinom dečku, Harisu Berkoviću, mlađa devojka, a  ne „matorka”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

Nas dve se nismo čule, ali sam sa više strana načula da bi ona da se spusti lopta. Posle toga sam izjavila da sam se pokajala što sam javno komentarisala. Uvek se više kajem zbog onoga što kažem, a ne onog što prećutim – ispričala je Rada za SVET.

Rada se osvrnula i na to da bi bilo bolje da ju je Stoja pozvala i otvoreno rekla da se kaje zbog izjave, nego da se za to sazna preko prosrednika.

U pravu si. Ja tome sada ne bih pridavala značaja, ali tada smo Haris i ja bili na početku, pričalo se da nismo jedno za drugo, da se roditelji ne slažu. Sve negativno. I samo je još falilo da neko od kolega doliva ulje na vatru. Da sad to izjavi, ne bih reagovala – složila se Rada.

Na pitanje da li sada priča sa Stojom, Rada je samo kratko odgvorila.

Radile smo neke svirke, svadbe i nisam osetila da me gleda ispod oka. Iskreno, nisam ni dala povoda – rekla je Manojlovićeva.

Uprkos konfliktu sa starijom koleginicom, Radu Manojlović veoma često hvala iskusne pevačice koje su godinama na sceni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haris Berkovic (@_harisberkovic)

To sam primetila poslednjih godina. To su ostvarene pevačice Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, Milena Plavšić, Nada Topčagić. Nada mi komentariše slike, hvali.To su ljudi koji nemaju kalkulaciju, samo iskren odnos. – zaključila je Rada za SVET.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET