Bivša misica Jelena bin Drai svet novine svet portal
Svet

March 27, 2023 13:00

By

Manekenka krije da nije jedina: Said Bin Drai ima još žena pored Jelene, ovo su svi detalji FOTO

Bivša manekenka Jelena Bin Drai danas je jedna od najbogatijih Srpkinja

Životna priča bivše manekenke Jelene Bin Drai zvuči poput neke moderne bajke. Danas je udata za prebogatog arapskog biznismena, uspešno vodi šest kompanija, a uz to brine za njihovo četvoro dece.

Pročitajte: Brak sa šeikom na prvom ispitu – Jelena bin Drai uhvaćena s drugim FOTO

Bivša manekenka Jelena Bin Drai

Foto: ATA images

Ipak, njeni počeci nisu bili ni približno tako glamurozni. Rođena je kao Jelena Jakovljević u mestu Žabalj nedaleko od Novog Sada, a poznata je postala kad je 1998. proglašena za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta, te je tom prilikom ušla u istoriju osvojivši tri od pet titula na jednom izboru lepote.

Pročitajte: Jelena Bin Drai napravila žurku na salašu – Ovako je najbogatija Srpkinja proslavila rođendan

Bivša manekenka Jelena Bin Drai

Foto: Instagram

Jednom je prilikom na Instagramu ispričala da je u to vreme njena porodica bila vrlo siromašna, te da je u publici bio samo njen otac jer nisu mogli da priuštie da plate ulaznicu za majku i brata.

Pročitajte: Jelena Bin Drai otkrila šta se krije iza braka sa Saidom – Sve se desilo u strogoj tajnosti

Bivša manekenka Jelena Bin Drai

Foto: Instagram

– Septembar 1998., sećam se kao da je bilo juče. Samo moj otac je bio tamo kad sam bila na pozornici. Moja mama i brat morali su da ostanu u predvorju hotela, ispred vrata dvorane. U tom trenutku smo na računu imali samo 100 nemačkih maraka što je bilo dovoljno samo za jednu ulaznicu – otkrila je jednom prilikom Jelena.

Pročitajte: Veliki zavodnik – Jelena bin Drai je pre zgodnog šeika volela ovog poznatog sportistu (foto)

Bivša manekenka Jelena Bin Drai

Nakon toga sarađivala je s brojnim agencijama, a takođe je puno putovala i neko vreme živela u Italiji. U Dubai je otišla 2001. godine kao jedna od prvih supermodela iz regije. Tamo je upoznala bogatog biznismena Saida Bin Draija za kojeg se 2008. i udala, ali u jednom je intervjuu otkrila da na početku on na nju nije obraćao ni malo pažnje.

Pročitajte: Jelena Bin Drai konačno pokazala starije sinove – Oni su naslednici miliona (FOTO)

Bivša manekenka Jelena Bin Drai

Foto: Instagram

– Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju “rasne” žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo – ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Pročitajte: Šeik ne zna želje moje, ne zna kako stvari stoje – Ovaj naš zgodni sportista napravio je haos u ljubavnom životu Jelene bin Drai (FOTO)

Bivša manekenka Jelena Bin Drai

Foto: Instagram

Da Jeleni nije padalo na pamet da bude samo lepo lice koje stoji uz bogatog supruga dokazala je i poslovnim uspesima. Ispričala je da je ključ njenog uspeha u odličnoj organizaciji profesionalnog i porodičnog života. Otkako se udala za šeika, Jelena se neretko susreće sa zločestim komentarima na internetu, a u jednom intervjuu je odgovorila na njih sarkastično nazivajući sebe ‘povampirenom Hurem’.

Bivša manekenka Jelena Bin Drai

Foto: Instagram

– Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla – rekla je jednom prilikom Jelena kroz smeh o ovim tračevima.

– Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan – našalila se ona.

AUTOR: SVET

IZVOR: Stil Kurir

FOTO: Instagram