Scandal

16 Marta, 2021 11:00

ISPLIVALA ISTINA! Marko otkrio ko je PLATIO njegov i Lunin PUT u Dubai!

Marko Miljković nedavno je obradovao svoju trudnu verenicu Lunu Đogani putovanjem u Dubai, gde su proslavili njen rođendan.

Marko otkrio ko je platio put u Dubai!

Naime, Marko je otkrio ko je platio Lunin i njegov put u Dubai, a potom se osvrnuo i na navode da su obožavaoci skupili 25.000 evra za njegovu i Luninu bebu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

U Dubaiju je bilo prelepo. Nije to tako kako je uživo, tamo je kao da te neko bacio u naučnofantastični film. Metro im je fenomenalan, Dubai je ostavio puno utisaka na mene. Koštalo je, nije bilo džabe, nije nam niko platio, sami smo platili. Tačnije, ja sam platio, iznenadio sam Lunu. Bila mi je to želja da sprovdem u delo. Vredelo je, Luna je bila oduševljena. Znaju ljudi koliko to košta – rekao je Marko za Kurir i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

  –Kamo lepe sreće da se pojavi taj fan sa 25.000 evra u džepu i da kaže: ‘Mare, izvoli’. To nije istina, to su gluposti. Kad smo to priuštili sebi, đavo ne da mira ljudima, pa izmišljaju. Luna je to demantovala, ovom prilikom i ja demantujem. To smo mi zaradili i sami smo sebi priuštili. Nema šta ko da se ljuti, to je tako, iz mojih usta izlazi samo istina – zaključio je Miljković.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ