Tanja Savić crvena haljina
Scandal

January 1, 2021 21:00

By

NOVA ŠEMA NA ESTRADI! Tanju Savić SPAJAJU sa Darinim BIVŠIM MUŽEM!

SCANDAL! u prazničnom izdanju donosi priču o kojoj se sve više šuška u estradnim krugovima. Kako pričaju muzičari poznatih pevača i pevačica, neki od njih došli su na ideju da pomognu Tanji Savić!

Tanju kad već spajaju, nek’ je spoje sa nekim sposobnim!

Svima je poznato da ona ima probleme sa mužem Dušanom Jovančevićem od kojeg se razvodi, pa pomenuti muzičari smatraju da je Tanji neophodan dobar menadžer kako bi joj pomogao da zakaže nastupe, te da se vrati na estradu u velikom stilu kada se situacija sa koronom smiri. Tako su kroz priču došli na ideju da je povežu sa Milanom Kesićem, bivšim mužem Dare Bubamare, koji ima dosta iskustva sa šou-biznisom.

dara bubamara u crvenom
Milan je uz Daru naučio posao menadžera. Zakazivao joj je nastupe, pratio je na mnogim gostovanjima, a i u Francuskoj gde inače ima razvijen biznis, bio je producent mnogim njihovim zvezdom, tako da bi u slučaju da započne saradnju s Tanjom, i te kako mogao da joj unapredi karijeru – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

Milan Kesić Darin bivši

Nova šema na estradi ima velike šanse da uspe!

– U planu je da se zakaže sastanak između Tanje i Milana. Njih dvoje i dalje ne znaju, niti su upućeni u planove pomenutih muzičara, ali svi veruju da bi njih dvoje bili idealan spoj i da bi napravili veliki uspeh, a ujedno bi i zaradili. Ostaje samo da njih dvoje pristanu na tu ideju i može da se radi – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL