Odnos Biljane Sečivanović i Saše Popovića svet portal svet tabloid
Svet

November 26, 2023 17:00

By

Zbog jedne pesme suprotstavila se Saši Popoviću: Njegove reči pevačica će zauvek pamtiti

Odnos Biljane Sečivanović i Saše Popovića nije oduvek bio skladan

Pevačica Biljana Sečivanović nikada nije krila koliko je zahvalna Grand produkciji i Saši Popoviću jer upravo zbog te šanse koja joj je pružena, proslavila se u muzičkom svetu. Saša Popović joj je bio velika podrška tokom takmičenja “Zvezda Granda”.

Odnos Biljane Sečivanović i Saše Popovića svet portal svet tabloid

ata images

Odnos Biljane Sečivanović i Saše Popovića pogoršao se zbog pesme

Pevačica je priznala da iako je uvek bez pogovora slušala savete Saše Popovića jednom prilikom se pobunila i nije želela da ga posluša. Taj događaj rekla je pevačica da će dugo pamtiti.

“Slušala sam Sašu Popovića i njegove savete koje je davao svim takmičarima iz kruga u krug, pa i meni. On je čovek iz tog posla, u tome se najbolje snalazi i zašto ne verovati čoveku koji godinama opstaje i koji je uvek u pravu?” – ispričala je ona jednom prilikom za medije.

Odnos Biljane Sečivanović i Saše Popovića se tokom takmičenja Zvezda Granda u trenutku pokvario jer su se sukobili oko izbora pesme koju je Biljana trebala da otpeva. Naime, ona je imala jako veliku želju da otpeva pesmu “Avlije, avlije”, ali Saša je izričito bio protiv toga i nije odobravao. Kada je bio treći krug pevanja, pevačica je istakla da baš tu pesmu želi i Saša Popović joj je ljutito rekao da može.

Odnos Biljane Sečivanović i Saše Popovića svet portal svet tabloid

ata images

Pročitajte Supruga Saše Popovića otkrila kakav je on zaista – Ume da odreaguje impulsivno…

“Dva kruga mi je nije davao da pevam „Avlije, avlije” i ja sam u trećem rekla da hoću to da pevam. Poludeo je i rekao: „Pevaj i ispadni, baš me briga”. I, kad se završilo i kad je video reakciju i glasove publike, rekao mi je: „Izvini, bila si u pravu, pogrešio sam”. Borila sam se s njim tada, inače sam ga uvek slepo slušala, ali tad sam bila u pravu. Da nisam, sigurno bih se pojela” – priznala je Bilja, koja je jedna od retkih koja se sukobila Saši Popoviću kada je odabir pesme u pitanju.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić