Novi dečko Ane Nikolić
Svet

August 28, 2023 08:15

By

On je novi dečko Ane Nikolić: Predstavio se kao bogoslov, a potom je razočarao kao niko

Novi dečko Ane Nikolić obmanuo je pevačicu

Svi su ostali iznenađeni kada je na Instagram profilu Ane Nikolić osvanula fotografija njenog novog dečka. No, pevačica je uz nju navela da joj on nije bio veran i lojalan, te da više nisu zajedno. Uz to, pevačica je posavetovala svoje fanove da ne budu kao ona.

Novi dečko Ane Nikolić

Ata images

Šta reći…? Čekam da naprave tabletu za “selektivno gubljenje pamćenja”… Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka amin. A gospodin sa slike je završio “bogosloviju”. Tako kaže. Ali svašta je on pričao. Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno samo zato što verujem. Zato sto ja kažem baš ono što mislim i to i uradim bez izuzetka. Danas je to “neverovatno” da ne idem dalje u bizarnost pojedinaca koji su me svrstali u grupu “narko-konzumenata”, jer ne mogu da shvate da neko uvek i bez izuzetka kaže šta misli. Taj neko sam ja. Knez Miškin-Ana Nikolić Đurić – napisala je ona, prenosi Kurir.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Pevačica je u svom elaboratu sebe uporedila sa junakom Fjodora Dostojevskog iz romana “Idiot”, knezom Miškinim (samim “Idiotom”, junakom, koji je jedno govorio, mislio i radio, za razliku od svih ostalih i zbog toga između ostalog, bio drugačiji).

Novi dečko Ane Nikolić  bio je njen fan, što je ona, takođe, podelila sa fanovima na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

– Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo… Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže…Zloupotrebljava moju prostodušnost ….i iskrenost kao stil života. Naravoučenije… Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav,čast… Imam naravoučenije u stvari “Devojke ne budite kao ja” – napisala je Ana na Instagramu.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM