Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal svet
Svet

February 13, 2024 11:45

By

Pitate se šta pokloniti za Dan zaljubljenih, dajemo vam 12 odličnih ideja koje će oduševiti vašeg partnera

Pokloni za Dan zaljubljenih koji mogu biti pravi izbor

Sutra je 14. februar, Sveti Valentin, u narodu poznat kao Dan zaljubljenih i dan kada poklonima darujemo partnere. No, svake godine svi imaju istu muku, šta pokloniti za ovaj poseban praznik? Mi vam dajemo nekoliko predloga, a ovi pokloni za Dan zaljubljenih oduševiće i najveće probirljivce.

Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal svet

Pexels

Ljubavni kuponi

Ljubavni kuponi i poklon vaučeri su trenutno najpopularniji oblik poklona. Možete pokloniti vaučer za masažu, ručak ili večeru u restoranu, ili pak, za dan pun zabave npr. odlazak na paintball, kuglanje, bioskop itd.

Lebdeće uspomene

Buket od balona u obliku srca u kojima se nalazi poruka: Volim te!

Pročitajte Izbegava majku, tuga Verice je pregolema – Kreatorka se pomirila sa sudbinom 

Pivska romantika

Svom dragom možete kupiti par limenki njegovog omiljenog piva i na njih staviti lepu poruku. Poput: “Volim te jer ti si moj lav!” ili ,,Naša ljubav je snažna poput jednog lava.” Naravno, to samo u slučaju ako voli Lav pivo. Ovo je istovremeno duhovit ali i pažljiv gest, zar ne? Za ostale pivske brendove, sami smislite porukice.

Sedam dana ljubavi

Sedam dana iznenađenja, sedam dana lepih reči. Kupite ove male posudice za lekove i u njih stavite lepe poruke, jedna poruka za jedan dan u nedelji.

Pexels

Ljubavna lista

Napravite listu od 100 stvari koje volite o svojoj polovini, odštampajte je i uramite. Na vama je pokažete svoju kreativnost i koliko vam voljena osoba znači. Lista može biti nežna, puna ljubavi, ili pak pomalo zavodljiva, gde ćete moći da iskažete svoje divljenje. Ako želite da se osoba oseti zaista posebno, pročitajte listu naglas.

Pročitajte U susret Danu zaljubljenih: Šta pokloniti partneru, ovo su naši predlozi za svačiji džep

Jestivi pokloni

Za poseban sastanak, ili dan poput Svetog Valentina, možete uzeti modlice za pravljenje kolačića posebnih oblika i tako iseći suhomesnate i neke mlečne proizvode. Na primer, mogu biti u obliku srca. Koliko god sladunjavo ovo možda zvuči, verujte, izmamiće osmeh.

Pokloni za Dan zaljubljenih svet portal

Večera uz sveće

Napravite romantičnu večeru za dvoje uz sveće i laganu muziku. Možete čak da napravite i plejlistu omiljenih pesama, onih koje oboje volite, koje vas podsećaju jedno na drugo i na vaše zajedničke uspomene. Spremite hranu koju Vaš partner posebno voli ili čak neko jelo koje će probuditi neka draga sećanja.

Ko rano rani, dve sreće grabi

Ako vaša voljena osoba ujutru odlazi kolima na posao, možete pre njenog buđenja da se iskradete iz kuće i u autu ostavite neku od omiljenih čokoladica na komandnoj tabli. Uz to, možete ostaviti i neku lepu poruku. Tako će joj jutro početi divno i znaće koliko je voljena.

Pokloni za Dan zaljubljenih

Zašto je volite

Možete napraviti i dužu ili kraću listu, ili da broj stavki bude baš broj koji za vas ima neki simboličan značaj.

Sertifikat za najboljeg dečka/ devojku, muža/ ženu

Napravite sertifikat ili potvrdu gde ćete napisati sve osobine koje volite kod svog para. Budite zabavni kreativni! Možete ga uramiti i okačiti na neko vidljivo mesto.

Pokloni za Dan zaljubljenih

Pexels

Napravite knjigu po svojoj ljubavnoj priči

Pomoću ovog sajta i njihovog programa, sada možete napraviti sopstvene ilustracije i poslati ih mejlom svom dragom/dragoj.

Budite vi poklon

I na kraju, ako ništa od ovog ne uspe, ili nemate vremena, jedna stvar je uvek zagarantovana. Budite vi poklon. Stavite lepu mašnu i voila! Odlična ideja koja nikad ne razočara!

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: portalmladi.com

FOTO: PEXELS