Porodica Jelene Baćić Alimpić svet portal svet tabloid svet
Svet

November 20, 2023 11:45

By

Jelena Bačić slomljena od bola, oprostila se od voljenog bića: Živećeš dok me ima

Porodica Jelene Bačić Alimpić ostala je bez ljubimca

Porodica Jelene Bačić Alimpić sinoć je izgubila dragog člana porodice, svoju voljenu kucu, koja im je celu deceniju ulepšavala život. Kolika je to bol znaju samo oni koji su izgubili kućne ljubimce, a spisteljica je svoju bol podelila sa pratiocima na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic)

– Jedina naša, ljubavi moja neprebolna, dala si nam 10 godina bezuslovne ljubavi i radosti, a nadam se da smo ti istom takvom ljubavlju i radoscu uzvracali… Znaš, sinoć nisu mogli da me otrgnu od tebe jer sam mislila da ćeš se nekim čudom probuditi… Mirno spavaj moja najbolja drugo, moja bezuslovna ljubavi. Živećeš dok me ima – napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Pročitajte Bolest je potpuno slomila – Jelena Bačić Alimpić ostala nepokretna 

Spisateljica je ovu objavu napisala uz fotografije iz srećnih dana provedenih sa dugogodišnjim ljubimcem. Međutim, jedna fotografija je posebno potresna, jer je na njoj Jelena sa preminulom kucom, od koje, kako je sama rekla, nisu mogli da je odvoje.

Porodica Jelene Baćić Alimpić svet portal svet tabloid svet

Instagram

Spisateljici su podršku pružili brojni prijatelji uz reči da saosećaju s njom i da razumeju njenu bol. Pored ostalih, Jeleninu objavu prokomentarisala je i njena ćerka Dunja.

– Ovo nikad nece proći, ali znamo da nam se osmehuje od gore i da nas voli bezuslovno – napisala je Dunja.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM