Kosa Jelene Bačić Alimpić
Svet

6 августа, 2023 18:00

By

Bolest je potpuno slomila: Jelena Bačić Alimpić ostala nepokretna

Zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić bilo je veoma loše

Jedna od najčitanijih srpskih spisateljica, Jelena Bačić Alimpić, prošla je, kako sama priznaje, golgotu zbog zdravstvenih problema s kojima se suočila.

Pročitajte: Trudnički stomak se već nazire – Jelena Bačić Alimpić presrećna zbog prinove FOTO 

Zdravstveno stanje Jelene Bačić

ATA images

Zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić bilo je toliko loše da je ostala paralizovana.

– To se dogodilo prošlog leta dok sam istraživala građu za svoju novu knjigu. Bila sam na Siciliji. Ispao mi je disk između dva pršljena u kičmi. Ostala sam nepokretna. Potpuno sama na Siciliji, danima pod injekcijama, bez mogućnosti da se pomerim. Do kupatila sam puzala. To su bili strašni dani – rekla je Jelena ranije za Blic puls.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić otkrila ŠOKANTNE detalje odnosa sa svojom majkom

Zdravstveno stanje Jelene Bačić

Foto: ATA images

Nakon povratka u Srbiju, usledile su šestomesečne terapije.

– Kada sam se vratila iz Italije, morala sam na terapije da bih izbegla operaciju. To je trajalo pola godine, ali verujte mi, čvrsto sam bila odlučila da izbegnem operaciju kičme. Ne želim da od toga pravim nikakav spektakl. Postoje mnogo gore stvari u životu. Bog me je tada opomenuo da zastanem i prikočim. Potom sam uradila magnetnu rezonancu i prošla sve terapije. Uspela sam da sklonim disk koji mi je pritiskao nerv i onemogućavao mi kretanje – objasnila je voditeljka.

Proćitajte: Šest meseci nakon što je oženila sina, Jelena Bačić Alimpić PLAČE OD RADOSTI – Porodica bogatija za još jednog člana (FOTO)

Zdravstveno stanje Jelene Bačić

Ata images

– Svima govorim da nikada ne gube veru i nadu da će pobediti. Čak i sebe treba pobediti a ja sam sebe pobedila tada. Posle toga sam imala još jedan zdravstveni problem, nedavno, ali to je zaista previše intimno da bih o tome otvoreno govorila. I to sam uspela da prebrodim i da završim knjigu. Zbog toga mogu da kažem da je ta moja knjiga nastala u najtežem periodu mog života i to će se sigurno osetiti. Jeste kliše, ali je istina da ono što vas ne ubije, ojača vas – zaključila je Jelena.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: BLIC PULS

FOTO: ATA IMAGES