Privatan život Teje Dore svet portal
Svet

March 3, 2024 17:00

By

Ovo je istina o Teji Dori, mnogima se neće dopasti

Privatan život Teje Dore intrigira javnost

Teya Dora je pesmom “Ramonda” odnela pobedu na ovogodišnjem takmičenju “Pesma za Evroviziju” i time je sebi omogućila da učestvuje na najvećem svetskom muzičkom takmičenju.

Privatan život Teje Dore svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Privatan život Teje Dore sada zanima mnoge

Iako je postala poznata nakon što je snimila pesmu “Džanum” koja je rađena za seriju “Južni vetar: Na granici” i u okviru projekta vrtela se pred sam njen početak, o njenom privatnom životu se malo zna. Privatan život Teje Dore intrigira javnost nakon njene pobede, a ona je nedavno u jednom intevjuu izjavila detalje vezane za njen život, te istakla da retko kada izlazi i da smatra da je to glavni razlog zbog kojeg nema emotivnog partnera.

Takođe je istakla da nema vremena za ljubav, jer ako bi se zaljubila onda bi zapostavila bitne stvari, a za nju je to u ovom trenutku nemoguće jer ne želi da njena karijera ispašta.

Pročitajte Sloboda nije kriva – Vojin priznao zašto je braku došao kraj

“Ljubavni status, ne postoji. U poslednje vreme nigde ne izlazim, pa ne mogu ni da upoznam nove ljude. Tu je porodica, nekoliko najboljih prijatelja. Ako bih se zaljubila, zapostavila bih bitne stvari, a to sada ne zelim i ne mogu, jer imam previse obaveza oko karijere”, izjavila je ovogodišnja pobednica Beovizije, pa zatim otkrila i kakvi je momci privlače.

“Mene definitivno privlače fini ljudi. Smatram da takvi ljudi više znaju šta žele od života. Volim da dele slična interesovanja kao ja. Bitno mi je da volimo sličnu vrstu umetnosti, al naravno nije presudno ni to. Žestoki momci svakako nisu moja sfera interesovanja”, rekla je tada Teodora za Novu.

Privatan život Teje Dore svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Privatan život Teje Dore u centru pažnje je nakon pobede

Godinama unazad ova mlada umetnica se bavi muzikom, a njen fokus je do sada bio uglavnom na komponovanje pesama i napisala je brojne hitove za naše poznate izvođače, među kojima su i Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović,…

Teodora Pavlovska je rođena u Boru 1992. godine, a prema njenim biografskim podacima, uporedo sa srednjom školom završavala je i muzičku, “Dr Vojislav Vučković”, odsek klavir. Zatim je postala stipendista na “Berkliju” gde je završila pevanje.

Pročitajte Olivera Kovačević progovorila o diskvalifikaciji Breskvice sa Pesme za Evroviziju – Sad je sve jasno

Mnogim stranim izvođačima poput Peti Ostin, Džeri Alen, Velari Simpson Teja je pevala prateće vokale dok je živela u Americi, a u Srbij se na sceni probila najpre uz domaće zvezde, od 2018. godine.

Uradila je pesmu “Nema limita” koju izvodi Nikolija, zatim “Dođi mami” Nataši Bekvalac, “Jasno mi je” za Zoi, te “Pazi se” Jovani Nikolić, a sopstvenu karijeru počela je singlom “Da na meni je”.

Za „Južni vetar”, pored “Džanum” uradila je i numeru “Oluje.

Privatan život Teje Dore svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je odnela pobedu, Teodora se oglasila i na svom X nalogu i napisala:

“Ramonda je simbol ponovnog rađanja i nove snage! Hvala publici što je meni dala snagu! Ovo je naša zajednička pobeda! Velika mi je čast da predstavljam Srbiju na Evroviziji u Malmeu”, poručila je.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images