Rijaliti Zadruga se ukida
Svet

September 10, 2022 10:12

By

Burna noć u Zadruzi: Od teških životnih priča do tuče i vređanja

Prvo veče Zadruge 6 deluje obećavajuće

Sinoć je počela šesta sezona Zadruge, najgledanijeg rijaliti programa kod nas.

U Belu kuću za početka je ušlo 58 takmičara, neke od njih smo i ranije gledali, a neki su se pred kamerama našli prvi put.

Svako od njih nosi neku svoju životnu priču, a mnoge od njih su veoma potresne.

Tamara Ćosić

Maja Marinković dobila konkurenciju

Jedna od učesnica je i Tamara Ćosić koja je rekla da je slična Maji Marinković.

– Imam 20 godina. Volim da se svađam. Ja sam druga Maja Marinković. Brzo planem. Milion puta kad sam je gledala, rekla sam: “To sam ja”. I ja bih grebala dečka, pravila haos, bez problema. Imam životnu traumu, desila mi se jako skoro. Bivši dečko me je pretukao kad sam ga uhvatila da me je prevario. Lepi Mića je dobar čovek, voli da se svađa, isto kao i ja. Mislim da ću se sa njim super slagati. Tata me podržava u vezi Zadruge – rekla je ona na početku.

Robert Mitrović

Viktorijin muž ušao da je raskrinka

Robert Mitrović, bivši muž Viktorije Mitrović ušao je u Zadrugu, iako to Viki nije želela.

– Dobijao sam razne pretnje. Ulazim da isteram pravdu, ako Viki ulazi meni to ne predstavlja problem. Ja ću je razotkriti. Možda jesam malo ženomrzac. Seks ne može da se dogodi, imam dete, ne bih voleo da to vidi – rekao je on.

Dijana Durlević

Njena životna priča je najteža

U Zadrugu 6 ušla je i Dijana Durlević, talentovana reperka iz Severne Makedonije, a njena životna je preteška.

– Ja sam Dijana Durlević, Dijana O.G, dolazim iz Skoplja. Izbacila sam knjigu, pa počela da se bavim muzikom. Imala sam lepo detinjstvo jer me je baka odgojila za 10 roditelja. Moji roditelji su zavisnici, zahvalna sam što me je baka odgojila. Najviše me nervira kad me neko pravi budalom. Ako me neko izbaci iz takta, možete da očekujete i fizički kontakt. Volim muškarce, ali sve što je lepo, prija oku… Nadam se da će biti zanimljiva sezona – rekla je Dijana.

Valentina Stanković

U Zadruzi i maloletnica

Jedna od učesnica je Valentina Stanković, koja ima samo 17 godina.

– Imam 17 godina. Trenutno se ne bavim ni sa čim. Odlučila sam da uđem u Zadrugu, želim novi početak. Živim na selu, bila sam srećna, iako nisam imala puno. Izbegavali su me ljudi, krenula sam da pišem knjigu. Svu bol sam ispoljavala kroz pevanje. Ne bih volela da vidim lažove. Moje ludilo je nenormalno. Pravim haos, nek se čuvaju. Iznosim činjenice u oči – rekla je Valentina u profilu

Stari učesnici kažu da su se promenili

Lepi Mića ušao je u Zadrugu s obećanjem da se neće svađati, što je sve u studiju nasmejalo.

Kristijana Golubovića je tokom prethodnog takmičenja u rijalitiju, čekala jedna žena, a sad ga čeka druga, i to trudna. On je u Zadruzi stupio u vezu sa Kristinom Spalević, sa kojom je prevario bivšu suprugu Ivanu, ali se ovaj put zakleo na vernost Spalevićevoj.

Tuča prvo veče

Iako je rekao da neće praviti gluposti, Kristijan Golubović se potukao već prvo veče.

Naime, njega je uvredio Lil Broks, novi učesnik, kog je gađao, a potom krenuo na njega.

Obezbeđenje i zadrugari su ih razdvajali, a Lil Broks.

– Ova p*kica mala rekla je da zarađujem na Tiktoku, nisam ja neka mala Ana Spasojević, ja zarađujem na 10 različitih mesta. On je rekao da sam klošar koji nema šta da jede. Uzeo sam 50.000 dolara, sada njega to boli – rekao je Kristijan nakon sukoba.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN