maja marinković preti
Svet

14 Oktobra, 2021 09:00

Rat Maje i Brendona se nastavlja! Radonjić objavio snimak na kome je potpuno GOLA?!

Rat Maje i Brendona ne jenjava, a Radonjićeva nova objava podigla je ogromnu prašinu.

Rat Maje i Brendona se nastavlja!

Sudeći po naslovu novog videa na Brendonovom jutjubu, Maja je psovala i vređala oca Takija Marinkovića. Na snimku se vidi Maja kako gola sedi u apartmanu i svađa se sa nekim preko telefona.

Neću da se smirim uopšte. Sram te bilo. Đubre jedno matoro, j*bem li ti mamu u p*čku – vikala je Maja dok ju je Brendon krišom snimao, a sporni video možete pogledati na Radonjićevom jutjub kanalu.

 

View this post on Instagram

 

Објава коју дели Brendon (@i.am.brendon)

Podsećanja radi, rat Maje i Brendona počeo je nakon što je Marinkovićeva odbila da snima videe za njegov jutjub kanal.

Ona je bila kod mene u nervnom rastrojstvu, da je zvala sve ljude koje poznaje, da skoro od svih dobila odbijen poziv, smarala je Janjuša letos, njen plan je bio da je prihvati kao devojku i da ga pridobije sa detetom. Ona je bila pod znakom pitanja da li je stvarno bila trudna sa Janjušem ili sa Filipom Carem. Ona je meni objašnjavala te njene odnose, radili su na tome generalno, ona je svesno zatrudnela sa Janjušem, još u rijalitiju, misleći da će on nju u potpunosti prihvatiti, jer zna kakav odnos ima prema svojoj ćerki, jer zna da voli decu. Ona dolazi jedan dan kod mene i nesigurna da li je zatrudnela sa Janjušem ili sa Carem. Ja sam što se tiče tih tema katastrofa, ne podržavam abortuse – izjavio je tada Radonjić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ