Maja Marinković
Scandal

6 Novembra, 2021 18:00

Dalilu stiže KARMA! Maja ulazi u Zadrugu: „Car i ona su isti, ovo je početka njihovog KRAJA!”

Maja Marinković sitno broji do ulaska u Zadrugu! Kako je najavila, prvo će se pozabaviti Dalilom o kojoj zna sve detalje, a neće ostaviti na miru ni Cara s kojim je bila u vezi! Osim njih, ima i plan za Dejana Dragojevića!

Maja ulazi u Zadrugu sa jednim ciljem!

Što se tiče ovog odnosa mogu samo da kažem da je ona žena monstrum, čim može takve stvari da radi na Dejanove oči… Izgleda kao one zle veštice iz crtanih filmova, fuj! Kao što sam već rekla, Filip i Dalila su rođeni jedno za drugo, kada ih vidite, kao da vidite blizance. Car kao Car, ništa novo, njemu je to zanimljivo, a onog trenutka kada bude dobio ono što traži i što mu se nudi, Dalili će pružiti samo početak kraja  – rekla je Maja i dodala:

maja marinkovic i filip car

Izgledaju isto, slična visina, ista građa. Da su hteli da spoje dve osobe koje izgledaju potpuno identično, a suprotnog pola, nema šanse da bi uspeli. Caru je to sada zanimljivo, ali kao što sam rekla, dobiće ona ubrzo početak kraja. Meni je samo Dejana žao što sve to gleda i što se tako loše oseća, ali nadam se da će vremenom shvatiti da ga je Bog pogledao što se rešio ovog zla! Mislim da će se ona vremenom Dejanu zgaditi, a ako je Car šutne, možda pređe na Karića, samo što to nije njegova interesna sfera! Znamo svi kako je Karić nju iskulirao u Zadruzi 3, da je imala povratnu od Karića, isti scenario bi gledali i u Zadruzi 3. Još tada bi Deki ostao bez žene, ali nije, zahvaljujući Kariću – izjavila je Maja, pa se osvrnula na Dejana:

Stefan KAric

Žao mi je što svi napadaju Dejana i što ne razumeju šta se sa njim tačno dešava. Evo objasniću… Dejan je pod ozbiljnim vradžbinama, imam informaciju sa više strana da Dalila često posećuje vračare, a samim tim vam je jasno šta se zapravo sa Dejanom dešava, ja ne tvrdim, meni je tako rečeno – zaključila je Maja.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL