Supruga Saše Joksimovića
Svet

October 24, 2023 20:45

By

Saša Joksimović objavio da se razvodi pa se pokajao: Njegova žena promenila prezime, fotografija para nikad čudnija (foto)

Supruga Saše Joksimovića je uz glumca, prelepa je

Glumac Saša Joksimović pre tri meseca objavio je status na Instagramu u kojem je napisao da njegova žena Nevena i on više nisu zajedno, pa je, pet dana pošto je vest o njegovom razvodu preplavila medije, sve okrenuo na – internu šalu sa suprugom, šokirajući mnoge. Supruga Saše Joksimovića sada je iznenadila…

Supruga Saše Joksimovića

Instagram

– Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment – glasila je prva objava glumca, da bi kasnije naveo:

Pročitajte Saša Joksimović spasao sina od sigurne opasnosti – Evo šta je uradio nasilnicima

– Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko Instagrama. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: “Izvini se, inače sad stavljam na stori“.

Supruga Saše Joksimovića

Instagram

Nakon drame oko razvoda Saša Joksimović je sada na svom Instagram profilu podelio porodične fotografije sa putovanja sa suprugom i sinom Ilijom.

Pročitajte Ni njega nije zaobišla opaka dijagnoza – Saši Joksimoviću dijagnostikovana teška bolest 

Porodica je bila u Rimu, a na slikama su bili nasmejani.

Supruga Saše Joksimovića

Instagram

– Veni, vidi, vici (Dođoh, videh, pobedih) – napisao je u opisu fotografija sa putovanju.

Pročitajte Razveo se Saša Joksimović – Glumac izdao javno saopštenje, njegove reči su preteške

Takođe, mnogima je zapalo za oko da se supruga Saše Joksimovića do sada na mrežama potpisivala kao Nevena Joksimović, dok sada uz njeno ime na Instagramu stoji prezime Ranković.

Supruga Saše Joksimovića

Instagram

Podsetimo, pre samo godinu dana pričao je javno kako mu je najvažnije da njegova supruga i sin uživaju, a njegovo je da radi i muči se:

– Ja sam uvek treći u svojoj porodici, jako sam ponosan što sam na začelju. Prvi je sin, pa supruga, mada oni dele prvo mesto, pa tek onda ja, uživam u tome što sam poslednji, ja radim za njih i uživam u tome. Pitao sam ženu da li sam papučar jer sam takav, a ona mi je rekla da sam pravi muškarac, jer smatra da je to odlika pravog muškarca – istakao je pre samo godinu dana Saša Joksimović.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram