Anđela Đuričić uvećala usne
Svet

7 јуна, 2023 18:22

By

Anđela stigla u roditeljski dom: Posle ovih suza ništa više neće biti isto FOTO

Susret Anđele Đuričić sa roditeljima čekao se danima

Zadrugarka Anđela Đuričić končano je pronašla vremena i skupila hrabrosti da otputuje u Đenoviće kod porodice. Susret Anđele Đuričić sa roditeljima čekao se danima, ali ona je otputovala tek danas.

Pročitajte Anđela i Zvezdan više ne žive s Mokom – Ovaj luksuzni stan njihov je novi dom FOTO 

Susret Anđele Đuričić s roditeljima

Printscreen

– Trebalo je da otputujem pre nekoliko dana, ali nisam mogla da se organizujem. Veoma sam uzbuđena. Mi se čujemo svakodnevno, ali sad ćemo do obavimo razgovor koji mora da se obavi. Jedva čekam da ih sve zagrlim – rekla je uzbuđena Anđela, koja je na aerodrom došla u pratnji dečka Zvezdana.

Pročitajte Oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića – Besna je i ljuta, a od oca traži samo jedno 

Susret Anđele Đuričić s roditeljima

Ata images

– Ne mislim da će da me odvraćaju od veze sa Zvezdanom. Samo brat zna da dolazim, roditelji ne znaju. Kada je njihovo upoznavanje sa Zvezdanom u pitanju, ima vremena, sve će to ići svojim tokom i sve će biti u redu, najvažnije je da ja njih izgrlim i izljubim – rekla je Anđela novinarki Hype televizije, pred ulazak u avion za Podgoricu, gde ju je čekao brat.

Pročitajte Moka Slavnić opleo po Anđelinim roditeljima – Oni su ljubomorni na mene, a evo i zbog čega 

Susret Anđele Đuričić s roditeljima

Susret Anđele Đuričić sa roditeljima kamere nisu zabeležile, ali je susret sa bratom bio i više nego emotivan. Dok je on grlio iz sve snage, bivša zadrugarka je plakala, a zatim su se zajedno uputili ka Đenovićima, gde je, verujemo, bilo još emotivnije.

Pročitajte Idealna prilika za Zvezdana – Otkriveno koliko je zaista bogata Anđela 

Susret Anđele Đuričić s roditeljima

– Najbitnije mi je da sam došla da ih vidim. Njima neće biti dobro kad me budu videli. Biće u svakom slučaju emotivno, kakve će sve emocije biti, ne znam – otkrila je Anđela kad je sletela u Crnu Goru.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: HYPE TV

FOTO: HYPE TV PRINTSCREEN