Svekar Mirke Vasiljević Svet portal Svet novine
Svet

February 11, 2024 18:15

By

Dosta su ćutali: Svekar Dule Savić otkrio kakva je Mirka, ona se pravda

Svekar Mirke Vasiljević o glumici ima veoma lepo mišljenje

Popularna glumica Mirka Vasiljević sa svojim nevenčanim mužem, uspešnim fudbalerom Vujadinom Savićem proslaviće uskoro 15 godina ljubavi.

Njihov zajednički život u kom su dobili četvoro dece, još nije krunisan brakom, ali Mirki to očito ne smeta jer uživa poštovnje i naklonost cele porodice Savić.

Da je snajka kakva se samo može poželeti, nedavno je jasno izgovorio svekar Mirke Vasiljević i fudbalska legenda Dule Savić.

Svekar Mirke Vasiljević Svet portal, Svet novine

Foto: Ata images

Svekar Mirke Vasiljević kaže da je Mirka za primer

“Mislim da ona daje najbolji primer mladim devojkama da postoji nešto važnije od izlazaka uveče i slikanja po klubovima. Želeo bih da u Srbiji ima više Mirki”, rekao je svekar Mirke Vasiljević, a Mirka je na to skromno dodala:

Kuvam zato što nas je puno i zato što sam tako vaspitana. Divno je kad u jednom domu ima barem jedan obrok za sve nas zajedno.”

Inače, mnogima je i dalje čudno zašto Mirka nije više forsirala svoju glumačku karijeru već se toliko posvetila kući, pa je ne samo predana majka, nego i odlična domaćica.

“Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže.Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve radim, a da Vujadinu u fokusu bude fudbal”, rekla je jednom prilikom Mirka.

Svekar Mirke VasiljevićSvet portal, Svet novine

Instagram

Svekar Mirke Vasiljević ističe da mu se dopada što Mirka ne visi po klubovima

Ona ne krije da bi, da živi u vremenu naših bake imala mnogo više dece jer uživa u roditeljstvu.

Kaže da je to danas ipak komplikovanije jer nije lako uskladiti brojnu porodicu sa putovanjima i obezbediti novac da se deca kvalitetno obrazuju, hrane i oblače.

Budući da Mirku svekrva i svekar obožavaju i podržavaju, mnogima nije jasno zašto je Vujadin već jednom nije zaprosio, a vole se od njene 19. godine. Ona kaže da za svadbu nemaju vremena i da im jei ovako lepo.

Pročitajte: Da li delite Mirkin stav o bračnoj vernosti: Ne proveravam muža, neću da se nerviram

“Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti, na pravom smo putu.

Ako možemo da se nasmejemo svađi, znači da mi nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali kako sam ja sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude”, priznala je svojevremeno Mirka.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram