Odnos Mirke i Vujadina svet portal
Svet

February 3, 2024 22:00

By

Da li delite Mirkin stav o bračnoj vernosti: Ne proveravam muža, neću da se nerviram

Odnos Mirke i Vujadina je skladan i pun uzajamnog poverenja

Glumica Mirka Vasiljević godinama je u ljubavi sa fudbalerom Vujadinom Savićem, a iako nisu zvanično u braku, to im ne smeta. Mirka ne krije da ona drži porodicu na okupu i da je zadužena za sve obaveze oko porodičnog doma i dece, a isto tako ističe da je uzajamno poverenje najbitnije kada je njihova ljubav u pitanju.

Odnos Mirke i Vujadina svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Odnos Mirke i Vujadina savršen je – Tajna je u uzajamnom poverenju

Koliko Vujadin voli Mirku dokazuje tetovaža sa njenim likom koju je odlučio da uradi na grudima. Ljubavni odnos gradili su godinama, pa tako glumica nema potrebu ni da proverava telefon svom partneru.

“On ima svoj, a ja svoj. Ako me nešto muči ja ću da pitam jer sam tako naučena i odrasla u porodici da nema ničeg ispod tepiha. Volim da je tepih ravan, da nema ni brda ni dolina. Nema razloga da sad čačkam jer samu sebe nerviram. Možda i šala koju ima sa drugom meni drugačije zvuči, pa se objašnjavaj i to je proces gde nema nikad kraja”, rekla je glumica.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić važe za jedan od najzaljubljenijih parova na domaćoj sceni, a njihova priča je počela u ranom detinjstvu.

Odnos Mirke i Vujadina svet portal

Rajko Ristić

“Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos”, ispričala je Mirka svojevremeno za Alo.

Pročitajte Mirka Vasiljević pokazala kako izgledaju sva njena deca – Lepotom najmlađe ćerke svi su očarani (foto)

Međutim, sve je preraslo u ljubav kada su oboje imali 19 godina.

“On je tada bio u Crvenoj Zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod svoje drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo”, podelila je glumica detalje početka njihove ljubavne veze.

Odnos Mirke i Vujadina svet portal

ATA IMAGES

Odnos Mirke i Vujadina je divan, a njihova ljubav iz godine u godinu je sve jača. Mirka i Vujadin imaju četvoro dece, a poznata glumica je nedavno otkrila da kada bi njena deca dobila poziv za neku glumačku ulogu, ona bi ih podržala.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić