scandal

March 15, 2020 14:00

By

Aca Lukas udelio komplimente Emini pa prijatelji skovali plan kako da ih smuvaju! Nova ljubav na pomolu?!

E ovakav spoj se još nikad nije desio! Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, pojedini zajednički prijatelji Emine Jahović i Ace Lukasa rešili su da ih spoje kako znaju i umeju! Prema rečima našeg izvora, do toga još nije došlo, ali oni intenzivno kuju plan da im ugovore neki susret na piću ili večeri budući da su čuli kada je Aca Lukas hvalio Eminu da je top riba i da izgleda kao avion iako je rodila čak dva sina!

– Ti Acini i Eminini zajednički prijatelji slučajno su se dotakli njih dvoje u nekom razgovoru i došli do zaključka da su oni oboje pozitivni, harizmatični, vedri, te da zrače i na sceni, ali i uopšte – objašnjava izvor za SCANDAL! i nastavlja:

Posle toliko godina istina o vezi Rade Manojlović i Milana Stankovića ugledala svetlost dana! Ko je koga varao?!

Ovo niko nije očekivao – Kija čestitala Luni rođedan! Pa žestoko isprozivala Anu Korać i Taru Simov!

Dara Bubamara raspalila maštu muškarcima! Šetala po hrvatskom primorju bez brushaltera – Instagram gori! (FOTO)

– Čak su otišli toliko daleko, pa su kroz smeh rekli da bi bilo savršeno da se Aca i Emina spoje, pogotovo jer je Emina u poslednje vreme imala mnoge ljubavne brodolome, a i Aca Lukas takođe. Odakle im to, ne znamo, možda zato što je Aca jednom prilikom rekao da je Emina idealna i prelepa devojka. Baš je nahvalio i kao ženu, i kao koleginicu, međutim, on je samo onako džentlmenski komplimentirao Emini – prepričava naš izvor i nastavlja:

– Zbog toga su navalili da im ugovore neko viđanje u zajedničkom društvu ne bi li se oni spojili, možda čak i kao par. Mada, verujem da su oni samo kolege i da će tako i ostati, ali svakako je ideja top – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen