scandal

March 24, 2020 12:00

By

Ana i Maja zaratile – Pljuštale teške optužbe i uvrede! Janjuš pobesneo što su ga uplele u svađu! (VIDEO)

Ana Korać je za crnim stolom ustala i prokomentarisala izjave Maje Marinković i sve što je ona pričala o njoj. Marko Janjušević Janjuš je hteo da propadne u zemlju zbog rata između njih dve.

– Želim da se nadovežem na Majinu priču, šta reći o devojci koja je ukrala štikle, pun džak. Drago mi je da je pred milionima rekla da odgovorno tvrdi, tako da će odgovorno da dokaže na sudu. Mislim da je bolesno ljubomorna na mene. Janjuš je razlog, ona je odlepila za Janjušem, ne zna šta će više – poručila je Ana.

LUNA SLOMLJENA: Marko urlao, lomio, psovao a onda joj ZABRANIO OVO! (VIDEO)

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Ana Nikolić: “Bila sam NA DNU! I fizički i PSIHIČKI!”

– Devojke koje su se pokazale kao niskomoralne u prvoj sezoni, ne mogu da komentarišu moj integritet – uzvratila je Maja

– Maja ljubomoriše jer joj Janjuš ne uzvraća zaljubljenost, zato želi da izgleda kao ja, da liči na mene… Ogovara me na svakom ćošku. Njen dečko mi je rekao da se ona drogira i da koristi to svaki put kada izađe u grad – istakla je Ana Korać.

– Dajte dokaze, dajte imena, neku realnu situaciju da možemo to da komentarišemo. Ovo je za mene limunada šta ste pričali prošle godine – rekla je Maja.

– Koliko znam, njihov odnos vuče još iz “Zadruge 2“. Maja nema nikakvog razloga da bude ljubomorna, između Ane i mene nema ništa, ružno mi je što se uopšte pominjem u svađi – pričao je Janjuš, ali su Ana i Maja nastavile da se svađaju žestoko i da iznose optužbe.

– Maja konstantno upliće Janjuša u tu priču, to što on kaže da ne razume, treba nju da pita – prebacio je David Dragojević.

– Mene traže svuda po svetu za reklame, a tebe u tamo nekom potoku – rekla je Ana Korać Maji.

– Ti si bila najomraženija prošle godine, ja sam čistog obraza – zaključila je Marinkovićeva.

Pogledajte kako je izgledala ova situcija:

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen