scandal

October 1, 2019 12:10

By

Nazvali su ih zebrama u cirkusu “Medrano”, a onda je usledilo prepucavanje sa žirijem “Zvezda Granda”!


Kada je tandem koji čine Valentina i Violeta nastupio na sceni “Zvezda Granda”, članovi žirija ovog muzičkog talent šou-programa su bili i više nego inspirisani da razgovaraju sa njima.

Osim što su se manje-više svi složili da njihovo pevanje nije na zadovoljavajućem nivou, Đorđe David poručio da su “zebre”, Jelena Karleuša ih je nazvala “lavicama u cirkusu Medrano”.

– Vas dve kao da ste došle iz nekog paralelnog univerzuma. Izgledate kao da niste sa ove planete. Kao da ne pripadate ovde – bila je inspirisana pevačica.

Konflikt je, međutim, nastao kada je Jelena izgubila strpljenje budući da Valentina i Violeta nisu uspele da se dogovore koju će pop pesmu otpevati bez pratnje muzike.

– Ma, otpevajte bilo šta moderno 15 sekundi u dvoglasu!

– Nemoj da se dereš! Možeš lepo reći! Hvala, Jeco, super si! – odgovorila joj je jedna od njih.

– Da li se one z********u sa nama?! – zapitala se Karleuša, a novi šok je usledio kada je kandidatkinja nastavila da je oslovljava sa “Jeco” i da joj šalje poljupce.

– Jeca će da nas uzme u svoj tim! Slatka je kao lutkica. Hajde, Jeco!

– Slušaj, lutkice, da ti kažem. Ja vas dve ne bi uzela taman da ste jedini kandidati. Vas dve pojma nemate, a posebno ti, lutkice, sa leve strane! Ti nijedan ton nisi ubola. Ovo je bila jedna katastrofa.

Valentina i Violeta naposletku nisu prošle u naredni krug budući da niko od prisutnih nije želeo da im bude mentor.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-ispovest-bivse-zene-monstruozno-sumnjam-da-je-zoki-sumadinac-seksulano-zlostavljao-naseg-sina-milica-todorovic-kod-psihijatra-se-leci-od-teske-depresije-odbija-nastupe-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen