Supruga Miodraga Radonjića
Svet

March 8, 2023 12:45

By

Za nju kažu da je srpska Monika Beluči: Supruga Miodraga Radonjića sinoć je zasenila sve FOTO

Supruga Miodraga Radonjića je vanserijska lepotica

Za Miodraga Radonjića sinoć je bilo posebno veče. Premijerno je emitovan film “Indigo kristal” u kojem on ima glavnu mušku rolu.

Pročitajte: Očeva kopija – Miodrag Radonjić pokazao sina, Sava je isti tata (foto)

Supruga Miodraga Radonjića

Rajko Ristić

U MTS dvorani okupio se veliki broj glumaca i ljudi iz sveta kinematografije. Podršku glumcu i njegovoj kumi Nini Janković koja mu je direktna partnerka u filmu pružili su Jelisaveta Orašanin, Miloš Biković, Sloboda Mićalović, Miki Manojlović, Gordan Kičić, ali najveću pažnju privukla je supruga Miodraga Radonjića.

Pročitajte: Nova devojka Miodraga Radonjića PROVOCIRA na svom profilu

Supruga Miodraga Radonjića

Rajko Ristić

Lepa psihološkinja, Milica Mikić ne voli eksponiranje u javnosti, međutim ovog puta je napravila presedan. Radonjićeva izabranica čvrsto ga je držala za ruku i bila mu najveća podrška tokom sinoćnje premijere a prisutni su mogli da primete da iako su godinama zajedno i imaju sina Savu njih dvoje se ludo vole kao prvog dana.

Pročitajte: Miodrag Radonjić Baća SPAVA U KAFANI

Supruga Miodraga Radonjića

Foto: Ata images

Supruga Miodraga Radonjića prošetala je crvenim tepihom savršeno stilizovana u predimenzioniranom sivom odelu, a svoj elegantni look dopunila je zalizanom niskom punđom i svedenom šminkom. Mnogi su komentarisali da je fatalna lepotica, dok je glumac, kome “ukradena slava” nije zasmetala, kao pravi džentlmen uživao u komplimentima na račun svoje supruge.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images