Život Ive Štrljić
Svet

July 20, 2023 13:00

By

Tata, nije te bilo kad mi je bilo najteže, a i sad me se stidiš: Iva Štrljić plače kao kiša, ali ne može da mu oprosti

Život Ive Štrljić obeležilo je tužno detinjstvo zbog razvoda roditelja

Danas popularna glumica poznata po autentičnim ulogama, među kojima se izdvaja neponovljiva Dijana Erski iz ‘Igre sudbine’, nije uvek bila bezbrižna i spokojna kao sada kada je zrela i uspešna žena. Verovali ili ne, život Ive Štrljić obeležilo je tužno detinjstvo o čemu je vitka glumica nedavno govorila u emisiji ‘Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović’.

Pročitajte: Iva Štrljić je ugradila silikone i sada ih ponosno ističe

Život Ive Štrljić

Foto: Rajko Ristić

Prisećajući se detinjstva i rane mladosti, glumica se dotakla i oca Milana Štrljića i po prvi put javno, s knedlom u grlu, priznala da život Ive Štrljić nije oduvek bio lagan i bez trzavica kakav je mahom danas kada je poznata i priznata glumica koja je sve postigla sopstvenim radom i trudom.

Pročitajte: Kakvo telo Iva ima – Duge noge, tanak struk i izazovni kostim, a za najhrabrije silikoni u grudima FOTO

Život Ive Štrljić

Foto: Instagram

Podsetimo, Ivin otac, takođe glumac, davnih godina, tokom ratnog stanja u bivšoj Jugoslaviji, razveo se od Ivine majke balerine, i istovremeno napustio zemlju, zbog čega sa ćerkom jedno vreme nije ni bio u kontaktu, a to je i ta kako ostavilo traga na život Ive Štrljić o čemu je govorila u emisiji kod Slavice Đukić Dejanović.

Pročitajte: Nećete je prepoznati, mlada brineta pre estetskih operacija – Iva Štrljić je pre svih zahvata ovako izgledala FOTO

Život Ive Štrljić

Na pitanje kako se osećala kada je njen otac Milan za medije jasno kazao da nema želju sa njom da se pojavi pred kamerama Ivi su oči zasuzile, a potom je odgovorila:

– To me je izuzetno zabolelo. Strašno me je zabolelo, zašto da se ne pojavi pred kamerama sa mnom – kazala je Iva, a na njen odgovor koji je prerastao u pitanje nadovezala se Slavica:

Pročitajte: Iva Štrljić PROŽIVLJAVA DRAMU – Svima se JAVNO obratila, pa ALARMIRALA POLICIJU FOTO

Život Ive Štrljić

– Šta mislite zbog čega je to rekao?

– Mislim da je to rekao zato što nije umeo ništa…mislim da on mnogo slabije i mnogo manje elokventno ume da komunicira sa novinarima od mene – rekla je glumica, koja se vidno potresla i zaplakala pred kamerama.

AUTOR: Svet

IZVOR: Blic

FOTO: Ata Images/Rajko Ristić/Instagram