svet

21 Novembra, 2016 23:26

Brena i Boba proslavili Aranđelovdan: Evo ko je sve došao u dom Živojinovića!

lepa-brena-boba-zivojinovic

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović danas slave krsnu slavu Aranđelovdan, a njihov dom je, kao i uvek na ovaj dan, pun gostiju.

#LepaBrena ? [ Kuca uvek puna veselja ] @lepabrenaa ?

A photo posted by LEPA BRENA ? ? (@lepabrenafan) on

Živojinovići su poznati kao odlični domaćini, a osim prijatelja i članova porodice, ispred Breninog doma na Bežanijskoj kosi danas su u jednom momentu stigli i nepozvani gosti – trubači. Duže od sat vremena su svirali ispred kuće Živojinovića, a potom su otišli kući.

Međutim, pre nego što su otišli, kako navodi blic.rs, na trenutak im je ulazna vrata otvorio Saša Popović, koji nije odoleo zvuku trube, pa je, za kraj, dao novac muzičarima.

Pored velikog broja Breninih kolega na slavlju se pojavio i biznismen Milan Beko u pratnji supruge Maje.

Oni su za razliku od ostalih gostiju ušli u dvorište porodičnog doma Živojinović u pratnji nekoliko pripadnika ličnog obezbeđenja. Odmah su ušli u kuću, a po običaju, vino i pokloni nisu izostali od strane ovog biznismena. Kao i Beko, veliki broj estrade uživalo je u bogatoj trpezi koju su Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović pripremali poslednjih dana.

Inače, u domu Živojinovića danima su trajale pripreme za slavu, čime su se na društvenim mrežama pohvalili Brenini sinovi Stefan i Viktor.

Krecu pripreme za slavu ???

A photo posted by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on


Među prvima je došla njena buduća snajka Aleksandra Prijović, i to pravo s aerodroma.

„Bila sam nekoliko dana turistički u Americi. Nisam mogla duže da ostanem jer imam nastupe, ali sam iskoristila boravak u Los Anđelesu za šoping“, pohvalila se Prijovićka za kurir.

Ana Bekuta, očekivano, došla je u društvu svog partnera Milutina Mrkonjića i okupljenim novinarima požalila se da je ostala bez glasa.

Posle njih na slavlje su stigli Dragi Domić, Snežana Đurišić, Jovana i Marko Mišković, Aco Pejović, Mlađan Dinkić sa suprugom, Damir Handanović, Dajana i Žika Jakšić, Goran Šljivić i drugi.

Kako je ugledala trubače ispred Brenine kuće, Sanja Đorđević počela je da negoduje i da se mršti, a novinarima je odgovorila da ne podnosi trubu. Međutim, pošto su je muzičari neprestano pratili do ulaza, rešila je da se našali s njima. Izvadila je platnu karticu iz novčanika i provukla kroz trubu, na šta joj je jedan od muzičara dobacio: „Sram vas bilo!“

„Nemam ništa novca kod sebe, a i ne dam vam pare jer prosite“, odbrusila je pevačica kolegama.

500! #slava

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on

Srecna slava svima koji slave ??✌️️✌️️???

A photo posted by Viktor Zivojinovic (@viktorzivojinovic) on

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: svet.rs

FOTO: instagram