Daniel Popović
Svet

31 августа, 2023 10:30

By

Daniel Popović proživljava pakao: Deca ne žele da čuju za njega, bivša žena ga optužila za nasilje…

Daniel Popović, jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, a, kako mnogi tvrde, i jedan od najlepših pevača osamdesetih godina, danas izgleda potpuno drugačije, gotovo neprepoznatljivo. Pored toga što je, čini se, ostario preko noći, pevač se povukao iz javnog sveta, a i u privatnom životu mu baš ne cvetaju ruže.

Pročitajte Pretvorio se u starca – Bio je jedan od najlepših jugoslovenskih pevača, a sad ga ne biste prepoznali

Daniel Popović

Printscreen

Iza sebe imam tri braka, a sad živim sa četvrtom suprugom Aleksandrom, s kojom nemam decu. Nije nam bilo suđeno. Shvatili smo da je bolje da se posvetimo sebi, da pronađemo nešto što nas ispunjava i uživamo u životu. S prvom suprugom Majom imam ćerku Anamariju. S njom nemam kontakt, ali preko njene majke saznam kako je – kaže pevač pa nastavlja:

Pročitajte Daniel Popović nekada je bio zvezda, a sad živi na rubu egzistencije

Daniel Popović

Youtube printscreen

– S drugom suprugom, Sanjom, imam sina Sebastijana i kćerku Izabelu. Nas dvoje smo u dobrim odnosima, poštujemo se. S trećom, Sandrom, imam sina Dominika. Nas dvoje smo u katastrofalnim odnosima. Stvorila mi je ogromne probleme! To je prva osoba koju sam tužio jer ne prestaje širiti laži o meni. Tvrdi da sam registrovani porodični nasilnik. To nije istina! Medijima sam poslao dokument koji to opovrgava, pokazujući da je ona bila nasilna – priznao je Daniel.

Pročitajte Daniel Popović pobegao sa operacinog stola 

Danel Popović

HRT printscreen

– Što se tiče Dominika, nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga. On sluša svoju majku i veruje da je sve što ona govori istina. Nadam se da će jednog dana poslušati i moju stranu priče – ispričao je muzičar, dodajući da je sa decom iz drugog braka u dobrim odnosima.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: JUTARNJI.HR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, HRT PRINTSCREEN