Dejan Dragojevic
Svet

19 Decembra, 2021 17:00

Dejan TEŠKO bolestan, ODBIJA terapiju?!

Kako Svet saznaje, Dejan Dragojević je za dva meseca smršao 15 kilograma, izgubio kosu i osedeo, nakon ozbiljnih simptoma, produkcija se pobrinula za njegovo zdravlje, te su ga odveli na preglede.

Dejan Teško bolestan?

Dejan Dragojević nedeljama se oseća jako loše, ne može da spava, ima gušenja, probadanje u grudima, prekomerno znojenje, pa sve do suicidnih misli. Kako saznajemo, na njegov zahtev produkcija ga je odvela na preglede, gde je dobio zvaničnu dijagnozu, a to je anksioznost.

-Dekiju su ustanovili da ima anksioznost i to onu postraumatsku. Iako to zvuči bezazleno, zapravo uopšte nije, pogotovo kada se to stanje zanemari i ne uzima se odgovarajuća terapija. Međutim, Dejan ne želi da uzima prepisane lekove i samim tim, problem se iz dana u dan pogoršava. Lekari su mu zabrinuto rekli da ne može da očekuje poboljšanje ako se ne pridržava saveta, takođe se plaše da zbog ovog poremećaja, koji je kod njega i više nego izražen, ne naudi sebi. Anksioznost dovodi do problema u svakodnevnom funkcionisanju, utiče na kvalitet života i međuljudske odnose. pacijenti imaju napade panike, uznemireni su bez razloga i mogu se javiti gušenja. Ovo psihičko oboljenje može da ima posledice i na telesno zdravlje, nastaju problemi sa varenjem, visok krvni pritisak, čir, glavobolje, u nekim slučajevima i infarkt. To što je on mnoga osećanja potiskivao u sebi, uzrok je njegovog trenutnog stanja. Odlučio je da se ne žali cimerima, jer ne želi da ga dodatno sažaljevaju ili da ga opet napadnu kako manipulacijom dolazi do simpatija publike. Jedina osoba kojoj je rekao da su mu dijagnostikovali anksioznost jeste Sandra Rešić. Svako ko gleda rijaliti vidi da se dečko raspada, ne može da se sastavi, potrudi se da se malo podigne, ali realnost ga opet spuca u glavu. I dok on iskreno pati i guta knedle u sebi, jop ga optužuju da se folira i da sakuplja glasove– kaže za Svet dobro obavešten izvor i dodaje

Dejan Dragojević

ATA/IMAGES

-Dejanova porodica je jako uplašena za njegovo zdravlje, mole se samo da izađe živ i zdrav iz rijalitija. Ne mogu da ga gledaju kako se raspada. Mama Biljana za sve krivi Dalilu i koliko god da joj je teško da gleda kako njeno dete pati, sa druge strane je srećna što se sve ovako izdešavalo jer smatra da je njen sin bio u sekti, a ne u braku. Biljanin najveći strah jeste da se Dejan ne pomiri sa bivšom.

-Mamina velika beba, moja mica, kako sam ga zvala uvek. Da li je moguće da se doveo do toga, da osedi za jedno veče. Skoro 5 godina, ne braka već sekte, dovelo ga je do stanja u kom se nalazi. Mamine ruke će izlečiti svu njegovu bol, a mamine suze će sprati svu nečistoću kojom je isprljan ovih pet godina– napisala je Biljana na svom Instagram profilu i dodala da joj Dalila polako, ali sigurno ubija dete.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić