Majka Milice Pavlović
ŠOK

August 12, 2022 18:04

By

Do haljine nije sigurno: Na rođendanu Milice Pavlović svi su gledali u njen struk, zašto je to uradila

Dijeta Milice Pavlović glavna tema o kojoj se priča 

Milica Pavlović juče je proslavila 31. rođendan i tim povodom za brojne kolege i prijatelje upriličila glamuroznu proslavu u dvorištu jedne privatne vile. Ambijentom je dominirala bela boja, mnogo cveća i sveća, a kada se slavljenica pojavila niko nije mogao da skine oči sa nje.

Pročitajte: Podlegla trendu – Dijeta Milice Pavlović je neverovatna, 10 kilograma manje kao od šale

dijeta Milice Pavlović

Dragan Gajić

Slavljenica je blistala u mrežastoj kreaciji, suknji i topu, koja je istakla pevačicinu figuru koju je, po savetu lekara, dovela do perfekcije zahvaljujući japanskoj banana dijeti. Dok jedni smatraju da je preterala i izgubila svoje zanosne obline, drugi kažu da nikada nije izgledala bolje.

– Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara – rekla je ona.

dijeta Milice Pavlović

Dragan Gajić

Evo iz čega se sastoji dijeta Milice Pavlović:

Doručak: 3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak: Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

Večera: Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20h, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

Ovakav režim ishrane traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati.

AUTOR: Svet

FOTO: Dragan Gajić