Maca otvorio dušu
Svet

December 27, 2021 22:00

By

Dragan Marinković Maca JEDVA PREŽIVEO upalu pankreasa! Otkrio kako se izvukao!

Sredinom 2008, kad se preselio u Beograd i počeo ovde da gradi karijeru, Dragana Marinkovića Macu zadesila je ozbiljna bolest od koje se jedva oporavio.

Dragan Marinković Maca JEDVA PREŽIVEO upalu pankreasa!

Dugo je bio na lečenju, nakon čega je odlučio da smanji tempo i da manje radi, jer je shvatio da je bolest pankreasa izazvana žestokim životnim tempom.

 

U Beograd definitivno dolazim, 2008. na poziv “Emoušna”, to mi je bila životna prekretnica i tada sam dobio jak životni šamar. A bilo je to jedno ludo leto! Osmog septembra je mom Lavu rođendan, ja sedmog naveče letim u Sarajevo, osmog ću, kontam, biti sa malim na rođendanu, a devetog idem Dinu Dvorniku na sahranu. I ja se naduo ovako! Mislio sam da imam čir i da mi je pukao, a u stvari sam imao upalu pankreasa – priča glumac i dodaje:

Završim u šok sobi pored četiri osobe koje su umrle i onda skontam – kreće sezona, Operacija trijumf, snimam film sa Mirom Furlan, eeej, s njom snimam film, ona i ja smo u ljubavi, meni je to dečačka želja bila, kontaš, i snimam neku seriju i ide jesen… i skontam ja, srećom, taj šamar od boga kao znak, e ajd malo ručna na tri zupca, prikoči, i hvala Bogu preteknem. Kasnije sam shvatio Marinka Madžgalja, kad je imao to sranje, taj pankreas je zlo jedno! Pokušao sam svašta nešto da ga iščupamo – rekao je Maca za Kurir.

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN