Star

8 Juna, 2021 18:00

Drug otkriva: „Kenan je sa Rialdom iz INTERESA! Čim se SNAĐE u Beogradu, nju će ŠUTNUTI”

Uvrede, svađe i raskidi postali su sastavni deo Kenanove i Rialdine veze. Dok njih dvoje ratuju unutra, njihovi fanovi vode rat napolju, jer deo njih smatra da Kenan treba da gura sam i da mu prepiranja sa pevačicom nimalo ne pristaju.

Fanovi ratuju zbog Kenana i Rialde!

Kenan ima moju podršku za tu vezu sa Rialdom. Te svađe su postale standardne iako shvataju polako da im je najbolje kada su zajedno. Ona je devojka mnogo impulsivna, ali takva je. Ti komentari da od te veze nema ništa napolju ne bi komentarisao. Njegova podrška u većini podržava njega i burno reaguju na Rialdu pogotovo kada se dere i viče, a on prelazi preko tih njenih uvreda. Znam da planira da se preseli u Beograd i pokuša da živi sa Rialdom pod istim krovom. Mora da proba da bi znao da li može sa njom – ispričao je Kenanov rođeni brat Edin za Star, a jedan drug otkriva Kenanove planove.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rialda (@queenrialda)

On je živeo sa porodicom u porodičnoj kući u Sarajevu. Sada kada je ostao bez roditelja, mnogo mu je teško i sablasno da se vrati u tu kuću. Rekao je kada je izlazio da sahrani oca pre četiri meseca da planira da se preseli u Beograd i tu nastavi svoju manekensku karijeru. Za početak bi prešao kod Rialde da živi kako bi imao što manje troškova, jer ona ima stan u Beogradu. Zato i mislim da je trpi i sve to radi samo da bi bio kod nje neko vreme kada izađe iz Zadruge, a posle kada se snađe nema ništa od te veze. Mnogo je ona problematična devojka i drčna za njegov ukus – otkriva izvor blizak Kenanu.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ