Scandal

2 Marta, 2021 19:01

Gazda Paja ide u Austriju na BAUŠTELU!

Poznati reper, Pavle Bošković, Gazda Paja, izjavio je da je u ozbiljnom problemu zbog korona virusa i otkazanih nastupa, kao i da jedva čeka da se situacija stabilizuje i završi kako bi se vratio poslu. Međutim, on je otkrio i na šta je sve spreman kako bi obezbedio porodicu.

Gazda ide na bauštelu

Reper, koji je nedavno postao otac, dodao je i da je spreman da „ode u Austriju i meša malter” kako bi se snašao i zaradio, piše Mondo.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazda Paja (@gazda_paja_official)

Jedva čekam da se završi korona. Glavni izvor prihoda su nam bili nastupi. Finansijski je teško otkako ne radimo, ne samo nama muzičarima nego svim ugostiteljima. Ne znam, ako uskoro ne puste, idem u Austriju na bauštel, odoh da radim, da mešam malter. Snalazim se ceo život, zašto ne bih i sad. Nego, krivo mi je što sam ubo neke dobre stvari, ali korona me je ukanalila – rekao je reper za Mondo.rs.

Budući da mesecima ne nastupa, Gazda Paja je ovom prilikom otkrio i od čega živi, odnosno koji su mu trenutno jedini izvori zarade.

Sreća pa imam neke poslove koji se tiču muzike i izdavaštva. To me je spasilo. Zato pesma mora da bude dobra, a to je danas teško. Imao sam sreću sa poslednje dve, tri pesme, da na platformama gde zarađujemo, zaradim sasvim okej. Da nije bilo tako, stvarno bi bilo teško i bio bih prinuđen nešto da radim. Teško je ovde zaraditi. Dosta toga znam u domenu mog posla – montažu, snimanje, softvere, ali ako se muzička industrija ugasi, nema mi druge nego za Beč – zaključio je.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/INSTAGRAM