Svet

October 6, 2022 15:30

By

Srpska glumica postala beskućnica: Gladuje, tuga i nemaština je pojele (foto)

Ispovest glumice Vesne Pećanac o teškom životu ledi krv u žilama

Vesna je ispričala da nikada ne želi nikome da se hrani onako kako je ona i da je strašan osećaj kada toliko dugo žvaćeš hranu da ti se pretvori u tečnost i onda samo sklizne. U novom izdanju emisije “Oko magazin” pod motivom “Glad koja se dugo žvaće” pojavila se Vesna Pećanac koja je rastužila Srbiju.

Pročitajte: Slavna glumica Vesna Pećanac dobija hranu iz NARODNE KUHINJE – Zadesila je ogromna tragedija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mediteran Fest (@mediteranfest)

Ona je u nikad mršavijem izdanju priznala da nema ni gde da živi, ni šta da jede, te da je u životu drži još samo kuhinja koja je namenjena za socijalno ugrožena lica.

Priznala je i da je jednom zakasnila na ručak, te da su ona i deca ceo dan bili gladni, a da su se kasnije razboleli.

Pročitajte: Vesnu Pećanac udario automobil – U bolnici saznala da ima i koronu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mediteran Fest (@mediteranfest)

– Zamolila sam jednu gospođu koja je bacala hranu iz marketa da mi samo malo stavi u koficu, a ona me je sva ponosna oterala i spustila rampu. Toliko sam gorko plakala da je to bilo strašno, bila je to lepa žena, vidi se da je želela da ostavi utisak i jeste, ali odvratan – priznala je glumica na ivici suza.

Pročitajte: Rigorozna dijeta Vesne de Vinče od koje podilazi jeza – Već 10 dana gladuje i ne odustaje…

Vesna je ispričala da nikada ne želi nikome da se hrani onako kako je ona i da je strašan osećaj kada toliko dugo žvaćeš hranu da ti se pretvori u tečnost i onda samo sklizne.

Podsećanja radi, Vesna Pećanac rođena je 18. juna 1947. i bila je udata za režisera Živka Nikolića sa kojim ima dva sina. Veliki deo karijere je glumila u pozorištu „Atelje 212“ u Beogradu, a osim toga ostvarila je brojne uloge u filmovima i televizijskim serijama. Izvela je monodramu „O, kakav divan dan“ po hiljaditi put 4. juna 2000. godine u „Ateljeu 212“. Jubilarno 1800. izvođenje bilo je 4. juna 2016. godine. Njen suprug Živko Nikolić preminuo je 2001. godine.

Ispovest glumice Vesne Pećanac

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Printscreen Youtube