Izgled Dubravke Mijatović svet portal svet
Svet

March 20, 2024 20:45

By

Ko bi rekao da će i Dubravka da podlegne čarima estetske hirurgije: Promene na licu vidljive na prvi pogled (foto)

Izgled Dubravke Mijatović nije potpuno prirodan

Dubravka Mijatović važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Mnogi će se složiti da lepa Duda stari kao vino, te da i u šestoj deceniji izgleda božanstveno. Izgled Dubravke Mijatović takav je zahvaljujući majci prirodi, ali je neke stvari popravila i estetska hirurgija.

Izgled Dubravke Mijatović svet portal svet

Youtubeprintscreen

Dramska umetnica, koju publika ima prilike da pogleda u Ateljeu 212, Akademiji 28 i Zvezdara teatru kao zmija noge krije svoju bjuti tajnu. Nega je svakako jedna od stavki koja izgled Dubravke Mijatović pospešuje, tu je i zdrava ishrana i naporni treninzi, ipak svi su ubeđeni da tu ima još nešto što ona taji a daje sjaj njenim očima, a tenu blistavost.

Pročitajte Razišli su se bez svađe i ružnih reči, objavljeno saopštenje – Zahvalan sam Seki, ali odlučio sam da se povučem

O lepoti glumice govorilo se još na samom početku njene karijere a snimci koji datiraju iz tog perioda možda najbolje svedoče tome da se ona do dana današnjeg nije promenila. Ono što je tek nedavno primećeno je da je korigovala zube, Gostujući u jednoj emisiji Dubravka je pokazala svoj širok osmeh gde se videlo da su joj jedinice duže nego nekada.

Izgled Dubravke Mijatović svet portal svet

Ako je to dovoljan dokaz može se reći da su to jedine estetske korekcije Dubravke Mijatović , što ju je učinilo još lepošom i dalo joj dodatnu čar, piše Story. Kako god da se uzme glumica je prelepa, a čini se da će to što u šestoj deceniji nema bore zauvek ostati njena mala tajna.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, TWITTER