Verila se glumica Marija Karan 
Svet

July 27, 2023 18:15

By

Više otkriva nego što prikriva: Marija Karan prošetala kupaći sezone, ovo je samo za najhrabrije FOTO

Marija Karan u kupaćem kostimu žari i pali primorjem

Marija Karan pre izvesnog vremena razvela se od Džoela Lubina sa kojim ima sina, i vratila se u rodni Beograd iz Holivuda gde je radila i živela sa porodicom. Da joj boravak u Srbiji prija možemo zaključiti po njenom izgledu, s obzirom da je svakim novim izdanjem sve lepša i lepša. Ovih dana glumica uživa na primorju sa sinom i najboljom prijateljicom.

Pročitajte: Marija Karan na ruci nosi detalj od milion dolara – Glumica se ovako hvali luksuzom (foto)

Marija Karan u kupaćem kostimu

Instagram

Letovanju je prethodilo putovanje u Pariz gde je pomenuti trio uživao u čarima koje pruža grad ljubavi. Gradom svetlosti prošetala je nekoliko interesantnih letnjih stajlinga, kojima su njeni pratioci dali visoke ocene. Posebnu pažnju izazvale su naočare za sunce sa belim okvirom neobičnog dizajna.

Pročitajte: Palo pomirenje – Marija Karan oprostila nasilje bivšem dečku, ovo su svi detalji

Marija Karan u kupaćem kostimu

Instagram

Ovaj asesoar očigledno joj se mnogo dopao, pa ga je pokazala i dok je uživala na moru. No, to nije sve čime je Marija opčinila fanove i modne sladokusce. U oči nam je upao kupaći kostim. Poznata kao osoba istančanog ukusa i specifičnog stila, na koje ne možete da ostanete ravnodušni, zgodna glumica na jahti je, pored pomenutih naočara, pokazala crni kostim sa tri reda bretela povezanih zlatnim alkama u predelu dekoltea.

Pročitajte: Ostavio verenicu zbog nje – Marija Karan bila pre braka u vezi sa ovim prezgodnim rukometašem

Marija Karan u kupaćem kostimu

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić