Milan Stanković manastir
Svet

October 5, 2023 14:30

By

Milan Stanković na lečenju: Čišćenje duše i tela povratkom u manastir, u ovome najviše uživa FOTO

Milan Stanković manastir doživljava kao svoj dom

Pevač Milan Stanković već neko vreme boravi u manastiru Hilandar u Grčkoj i potpuno se posvetio duhovnom životu, a na društvenim mrežama je postao sve aktivniji. On je pre nekoliko dana objavio fotografiju sa klinike i zabrinuo sve svoje pratioce kada je pokazao da je završio na infuziji i da mu se pogoršalo zdravstveno stanje, a sada se oporavio i snimkom je otkrio da se vratio u manastir i tom prilikom je pokazaa koliko, ali i kako uživa.

Milan Stanković manastir

Instagram

Milan Stanković manastir sada doživljava kao svoj dom a priroda kojom je okružen definitvno okrepljuje. U poslednje vreme netaknuta priroda mu sve više prija, daleko od gradske gužve, a pevač je uživao u zalasku sunca i sve to je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte Kraj monaškog života – Milan Stanković zapevao na svadbi i oduševio sve

Podsetimo, kako su mediji pisali, Stanković je trebalo da krajem avgusta obuče mantiju i postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali je, kako se navodi, odbijen, a onda je nakon toga isplivao njegov snimak sa jedne svadbe na kojoj se latio mikrofona i zapevao.

Milan Stanković manastir

Bojan Vuković

Naime, na snimku se video Milan, koji je obučen u crnu košulju i farmerke, sa dugom kosom koju je vezano u rep, pevao hit svog kolege, Zdravka Čolića, “Hotel Balkan”.

Pročitajte Iguman rekao da nije spreman na monaški život – Milan Stanković posle tog saznanja povukao drastičan potez

Nakon što je snimak ugledao svetlost dana, Stanković se opet vratio u manastir, a na svom Instagram profilu podelio je snimak iz svetinje koja se nalazi u Grčkoj, gde i dalje boravi.

Milan Stanković manastir

Instagram

Novi početak?

Pre nekoliko dana Milan je viđen u Sarajevu na odmoru u Narodnom muzeju Srbije, a sada se pojavio i snimak kako peva na jednoj svadbi što je izazvalo opšte oduševljenje njegovih fanova i pratilaca. U potpuno ležernom izdanju, majici i farmericama, kosom vezanom u rep, Milan Stanković je pevao pesmu Zdravka Čolića “Hotel Balkan” i time podgrejao glasine da se zaista vraća na muzičku scenu.

-“Bravo Milane, ti si rođen za scenu”, “Nedostajao si nam takav”, “Nema boljeg vokala”… su samo neki od pozitivnih komentara koje je pevač dobio.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić