svet

28 Maja, 2018 14:49

Mirjana i Devin su presrećni: Miroslavu Iliću se neće svideti odluka suda


Mirjana Antonović, koja tvrdi da je njen sin Devin sin popularnog pevača narodne muzike Miroslava Ilića, podelila je sa svojim prijateljima vesti koje su je veoma obradovale.

Mirjana je pre dve godine došla u Srbiju sa sinom Devinom kako bi ga upoznala sa ocem, ali Miroslav nije želeo ni da čuje za njega.

Odbijao je da se vidi sa njim, urlao na novinare kada su ga pitali za Devina i izričito tvrdio da on nije njegov sin, čak je i obrazložio da srpski sud nije nadležan za ovaj slučaj, jer Devin nema srpsko državljanstvo.

Mirjana i Devin su zbog pevačevog ponašanja bili primorani da se obrate sudu, kako bi Miroslav otišao na DNK analizu, kojom bi se dokazalo da njih dvoje nisu lažovi koji su željni medijske pažnje i novca.

Antonovićeva je dugo čekala na odluku suda, a danas je sa javnošću podelila odluku suda.

„Dragi moji prijatelji, dobre vesti. Nakon dugog čekanja, Miroslavljevih manipulacija i izbegavanja svojih obaveza, prema sinu Devinu, apelacioni sud je odbio njegove navedene gluposti u vezi našeg državljanstva i nadležnosti. Očigledno ljudi nisu budale, a najmanje apelacioni sud, kao što je on pretpostavljao, smatrajući da zakon postoji za druge, a da je on mimo zakona. Zakazane su pripreme za glavno suđenje 27.6.2018. Uskoro ćemo, konačno. imati sansu da se svi suočimo na sudu. Ako Bog da, pravda će brzo i konačno pobediti. Devin i ja se zahvaljujemo apelacionim sudijama sto nisu dozvolili da slava i novac utiču na pravedno rešenje. Ova odluka nam je povratila veru u Srpsko pravosuđe i mogućnost za izmenu zakona u vezi obavezne DNK analize, i pravde za svu decu Srbije“, napisala je Mirjana u svom statusu na Fejsbuku.

AUTOR: Svet

FOTO: svet, facebook