Muž Jelene Janković svet portal svet
Svet

January 30, 2024 14:30

By

Jelena Janković godinama krila muža, ali više nije tajna kako izgleda čovek s kojim je spojila bolest (foto)

Muž Jelene Janković je poznati lekar

Iako se još uvek nije zvanično povukla sa teniskih terena, teniserku Jelenu Janković već dugo nismo videli u javnosti. A, razlog njene medijske ilegale je porodični život kome se u poslednje tri godine u potpunosti posvetila. Muž Jelene Janković i ćerka Una od 2021. godine postali su njen prioritet.

Muž Jelene Janković svet portal svet

Ata images

Slavna teniserka je ljubavni život oduvek čuvala daleko od očiju javnosti, pa je tako bilo i kada je upoznala svog sadašnjeg supruga, poznatog lekara Branka Baraća.

Pročitajte Majčinstvo je potpuno promenilo – Kruže fotografije Jelene Janković, svi se pitaju šta joj se desilo

Muž Jelene Janković radio je na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na koronavirus 2020. godine. A, njihova ljubav počela je upravo u bolnici.

Muž Jelene Janković

Foto: SportKlub printscreen

Iako su svoju vezu pokušali da sakriju od medija to nije bilo moguće, jer je ubrzo Jelena ostala u drugom stanju, a već u aprilu 2021. na svet je stigla njihova ćerka Una.

Pročitajte Godinama se nisu zagrlile – Sestra Jelene Janković je poznata pevačica o kojoj teniserka ne voli da govori

Muž Jelene Janković je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi, piše Story.

Muž Jelene Janković svet portal svet

Printscreen B92

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN