Ćerka Anice Dobre
Svet

13 септембра, 2023 22:00

By

Nakon što ju je napustila, Mina Sovtić iskreno o odnosu s majkom: Osuđivala sam je…

Ćerka Anice Dobre ističe da na majku može da se osloni u svakoj situaciji.

Ćerka glumice i biznismena Miodraga Miće Sovtića, Mina Sovtić nerado govori o privatnom životu. Ona i njen dugogodišnji izabranik Luka Nikolić postali su roditelji pre šest meseci, a sada je otkrila kakva je kao baka proslavljena glumica.

Ćerka Anice Dobre

Foto: ATA images

Mina Sovtić svila je život daleko od majke ali je sa njom ostala u sjajnim odnosima.

– Kad sam ja bila mala moja mama je ekstremno mnogo radila i znam da sam je stalno osuđivala u smislu posao ti je važniji od mene. Iskreno sad kad imam takav primer, ja nikad neću moći da budem tako disciplinovana kao ona, to je vojnička disciplina – rekla je Mina i dodala:

– To je urođeni karakter, njena majka je Slovenka, to je nivo discipline i odgovornosti koji ja nemam. Ja imam nešto opušteno i spontano u sebi. To kod nje ne postoji – kaže Mina, ali priznaje da je Anica s godinama opuštenija nego što je bila ranije piše N portal.

Ćerka Anice Dobre

ATA images

– Korisno je imati osobu na koju možeš da se osloniš – naglašava mlada glumica.

Ona je navela i koje instrukcije daje svojoj mami kada čuva unuku.

– Ne moraš da joj stavljaš kapu, čarape. Sve je ok’. To su jedine instrukcije koje joj dajem da bih je opustila, a ne da se brinem da li će ona o nečemu da razmišlja.

Ćerka Anice Dobre

Mina u podkastu „Mamazjanija“ prisetila i detinjstva, te otkrila da je imala ogromnu slobodu u svemu.

– Ako sam htela da idem u vrtić sa zelenom i narandžastom čarapom na jednoj i drugoj nozi, to sam mogla da radim. Imala sam potpunu slobodu, to je za naš mentalitet neuobičajeno. Mogla sam da stavim glistu u usta. Nisu me sprečavali ni u čemu. To je za moj karakter fenomenalno. Uvek su imali poverenje u mene, sve sam pričala roditeljima, pogotovo mami, a pošto su mi dali poverenje, to sam htela da opravdam. Nikad nisam bila problematična. I putovala sam sama. Imala sam slobodu da budem ono što jesam – zaključila je Mina.

Ćerka Anice Dobre

Mina je jednom prilikom otkrila da se njen izabranik bavi programiranjem, ali da ne želi javno da se eksponira.

Trudi se da ostane anoniman, u svakom smislu. Dobar je čovek, voli životinje, zajedno ih spasavamo. Lepo nam je, srećna sam – rekla je ona ranije za „Hello“, te objasnila zbog čega ni njena majka Anica nikad nije želela da javno eksponira porodicu.

– Imala je 32 godine kad me je rodila, a nepričanje i nepokazivanje muža i ćerke smatra kućnim vaspitanjem. Baš kao i ja. Mislim da za svako eksponiranje treba imati jak povod i opravdan motiv – rekla je tada Mina.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Instagram