nikola rokvić
Svet

21 Oktobra, 2021 10:13

Nikola Rokvić NOKAUTIRAN! Pevač se upustio u novu avanturu!

Nikola Rokvić nokautiran je nakon traninga boksa, na svom progilu obajvio je slike sa početka i kraja treninga, na kojima se vidi da je iscrpljen. Rokvić se očigledno upustio u novu sportsku avanturu i izabrao je upravo boks.

Nikola Rokvić nokautiran od umora!

Mnoge javne ličnosti treniraju kako bi svoje telo doveli do savršenstva, te ispunili visoke standarde koje je uspostavila publika u regionu. Međutim, retko ko od njih se odlučuje za sportove, kao što su borilačke veštine. Boks je izuzetno zahtevan, pa je osim talenta neophodno i da fizički budete u besprekornoj formi, što je shvatio i popularni pevač Nikola Rokvić sudeći po njegovim objavama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Iako se poznati najčešće odlučuju za bezopasne aktivnosti, Nikola je napravio izuzetak te je svoj trening odlučio da začini plemenitom veštinom – boksom. Iako ni malo naivno, pevač je hrabro navukao rukavice, te je stao u gard no ova avantura po njega se završila ‘kobno’.

Nikola Rokvić objavio je dve fotke na svom Instagram profilu kojima je pokazao kako je izgledao početak njegovog treninga, te kraj istog. Na početku, Nikola stoji u gardu, pun samopouzdanja i rešen da ostane na nogama, no na kraju treninga vidno iscrpljen pevač leži na podu.

Njegovi obožavaoci oduševljeno su prihvatili činjenicu da se pevač odvažio, te se oprobao i u boksu, a kroz šalu su ga uporedili i sa čuvenim likom iz legendarnih filmova, Rokijem.

FOTO: RAJKO RISTIĆ