Vanbračni sin Marinka Rokvića svet portal svet
Svet

December 13, 2023 22:18

By

Deda bi bio ponosan da ga vidi: Nikolin sin krenuo Marinkovim stopama (foto)

Sin Nikole Rokvića krenuo dedinim stopama

Večeras je u Beogradu održana utakmica između Crvene zvezde i Mančester sitija, u kojoj je srpski tim, nažalost, poražen i samim tim je ispao iz Lige šampiona. U publici su se, kao što se i očekivalo, našle brojne poznate ličnosti, među kojima je i pevač Nikola Rokvić. On je, kao što je poznato, vatreni navijač crveno-belih, a takav je očigledno i sin Nikole Rokvića koji mu je večeras pravio društvo na pomenutoj utakmici.

Sin Nikole Rokvića svet portal svet

Instagram

Ljubav prema Zvezdi, Nikola je nasledio od svog oca Marinka, sa kojim je nekada redovno sa tribina bodrio omiljeni klub. On je nedavno sa svojim pratiocima na Instagramu podelio fotografiju koja svedoči o tim lepim trenucima.

Pročitajte Slika tri sina Marinka Rokvića tera suze na oči – Tajnu čuva ova žena 

-Sećam se naših prvih utakmica i ljubavi koju nam je usadio prema Crvenoj zvezdi. Naravno, desi se nekada da neko dete krene stranputicom, pa počne da navija za drugi klub – napisao šaljivo Nikola, prozivajući brata Marka.

On je uz to dodao:

– Nadam se da ćemo Simeon i ja vratiti bar Despota (Markovog sina prim.aut.) ako ne ćićija, da navija za pravi klub – napisao je nedavno Nikola.

Nema sumnje da bi Marinko bio veoma ponosan da vidi da je i Simeon, sin Nikole Rokvića postao navijač njegovog omiljenog kluba. Crvena zvezda se inače kada je Marinko preminuo emotivnim rečima oprostila od njega.

– Poznati pevač i veliki navijač Crvene zvezde – Marinko Rokvić, preminuo je danas u 68. godini života. Ljubav prema crveno-belim bojama nije krio, o našem klubu je uvek govorio u superlativu i nikada nije propuštao priliku da pokaže koliko je privržen Crvenoj zvezdi. Još uvek odzvanjaju čuvene rečenice: “Ja sam zvezdaš ceo život!”, ”Davni su to dani kada sam zavoleo Zvezdu, bilo je to vreme Dragana Džajića. I danas redovno pratim mečeve i imam miljenike među fudbalerima. To su Katai, fenomenalan igrač, Ivanić, pa Borjan, koji je Zvezdu uveo u Ligu šampiona. FK Crvena zvezda izražava duboko saučešće porodici Rokvić! Neka mu je večna slava – piše u saopštenju crveno-belih na društvenim mrežama.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM, PRIVATNA ARHIVA